Gå til sidens hovedinnhold

Bjerke byr på V64

Fra og med denne onsdagen er det V64 som gjelder for Bjerkes onsdagskjøringer.

Både Norsk Rikstoto og ATG gjør altså endringer i sin produktmeny fra og med denne uken. I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager, og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Denne onsdagen er det debut for V64 på Bjerkebanen. Det vil si at det er mulig å vinne på 4, 5 og 6 riktige. Det vil si flere vinnere og det tror vi spillerne kommer til å like. Vi har funnet fram til to solide bankere i omgangen, og garderer bredt i tre av de fire øvrige V64-løpene.

Innleveringsfrister Bjerke
V64 kl 19.00
V5 kl 20.06
DD kl 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

9 Mjølner Komet i V64-4 tror vi er omgangens sikreste banker. 5-åringen til Jan Roar Mjølnerød imponerte stort sist på Bjerke, hvor han lett tok ned en så god hest som Spang Korbest fra posisjonen utvendig. Mørtvedt Jerkeld-sønnen tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis, noe som han har vist til gagns de to siste startene. Det ligger an til at Mjølner Komet må gjøre mye jobb selv også i dag, men etter de siste innsatsene kan man ikke spille i mot. Banker!
Vår rangering V64-4/V5-1: A: 9 B: 8-1 C: 6-7-10-12-4-2-11-3-5

Ribb fra start til mål?
1 Oscar Ribb har vist solid utvikling de siste startene. Fra å være en hest som har gjort det bra i lunsjtrav, har han virkelig tatt steget videre. I kveld kommer han ut fra perfekte forutsetninger, og fra spor 1 er det ingen som nekter ham teten. Fra den posisjonen blir han veldig vanskelig å slå. Sist på Jarlsberg kjørte Eirik Høitomt seg til tet i den første svingen, og siden ble det hele veldig enkelt. Han holdt lett unna for gode hester som Global Nansen og Touched By Lindy. Sistnevnte galopperte vekk en lav 13-tid på Jarlsberg for en drøy uke siden. Undertegnede snakket med Eirik Høitomt under lunsjtravet i går, og han trodde på gode muligheter til å lede løpet hele veien. Vi bankerspiller også i V64-5.
Vår rangering V64-5/V5-2/DD-1: A: 1 B: 6 C: 11-8-5-12-2-3-7-9-4-10

HTML EMBED

V64-1, Kaldblodshester 1640 meter voltestart.
11 Kringelandsolina gjør en særdeles spennende start i regi Tom Erik Solberg, og rapportene er solide. Hoppa har gått et hurtigarbeid som var svært tiltalende, hun hadde gått 1.28.0 en 1600 meter, hvor hun avsluttet siste 500 meter på 1.26,5. Har hun gått ytterligere fram med det hurtigarbeidet, skal hun ha en topp vinnersjanse i dette løpet. Kringelandsolina travet flere gode løp på Bergen i vinter, og når Solberg tar hoppa ut i løp skal hun være godt forberedt.

13 Spik Pålly radet opp seire tidligere i år, men de siste startene har hun ikke vært som best. Nest sist på Klosterskogen, ble hun forsert til tet, men ga seg lett ut på oppløpet og ble bare fjerde i et løp som Fryd Og Gammen vant. Sist på Jarlsberg galopperte hun i den andre svingen i fin posisjon. De skal endre litt på utstyret til løpet i kveld, og forhåpentligvis slår denne utstyrsendringen positivt ut. På kapasitet står hun ikke tilbake for noen i dette løpet.

4 Vestpol Dronninga er ei hoppe med store fartsressurser, men hun viser også mye galopp. De dagene hun holder seg til trav hele veien, er hun mer enn god nok. Sist på Bjerke holdt hun seg til trav, og fikk dessuten et veldig fint løpsopplegg. Når luken kom ut i oppløpet spant hun i fra til enkel seier. Kommer hun seg til tet i dag, kan Järvsøfaks-datteren lede dette løpet hele veien. Bak disse er det svært åpent i et skummelt sprintløp.
Vår rangering V64-1: A: 11 B: 13-4 C: 8-6-12-10-9-5-7-3-1-2-14

V64-2, Varmblodshester 2100 meter autostart.
To hester skiller seg litt ut i dette fine varmblodsløpet for hopper, og vi setter 7 Thai Chaiyo først på vår rangering, selv fra spor 7. Sist var hun ute i et hardt løp på Bergen, og Vidar Hop serverte hun et fint løp i lederyggen på Gotcha Girl, som ledet løpet i det aller lengste. Når luken kom ut i oppløpet avsluttet Waaler-traveren solid til tredje, og det skulle ikke vært langt igjen før hun hadde vært to’er bak gode Excersice To Go, som var en solid toer på Solvalla søndag. Vidar Hop sitter også i en enorm kuskeflyt for tiden, og det er heller ikke noe minus.

Vi velger dog å gardere med 3 Lovisa Mykla, som var utrolig god i seiersløpet på Forus sist. Hun forlot en så god hest som Osceola ned oppløpet, til helenkel seier. Øystein Tjomsland rapporterer at hoppa har trent fint i sandløypa siden det løpet, og han tar ikke turen til Bjerke uten ambisjoner.
Vår rangering V64-2: A: 7-3 B: 6-9-12-8-4-11-1-5-2

V64-3, Kaldblodshester 1609 meter autostart.
2 Trygfaks blir klar favoritt i dette løpet fra perfekte forutsetninger, og Herman Tvedt er selv stor optimist. Han skal sette på draskylapper på Trygfaks til kveldens løp, og det har han ikke gått med på en god stund. Det skal gjøre han mye piggere underveis i løpene. Sist på Biri ble det meste feil, og Herman Tvedt tok Trygfaks ut av løpet, siden han ble hengende ute i sporene store deler av løpet.

5 Marmorjenta var ute i det samme løpet på Biri sist, og hun tapte stort terreng på galopp innledningsvis. Opphentingen var av beste merke, og ut i oppløp så hun faktisk ut som en vinner, men speeden ebbet ut. Bjerring-hoppa har vist solid form på slutten, og han er samtidig optimistisk foran løpene i kveld.

3 Baldergutt kan fort lede dette løpet veldig lenge, han er rask fra start og sitter trolig tidlig i tet. Fra den posisjonen kan han lede fra start til mål, formen er klart oppadgående og sprint er en klar fordel. 10 Gobbi har travet to solide løp i Sverige de to siste startene, og holder han formen så kan han vinne tross sporet.
Vår rangering V64-3: A: 2 B: 5-3-10 C: 6-7-8-1-4-9

V64-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester 2640 meter voltestart.
Frode Hamre sender til start tre formsterke hester i V64-finalen, og vi har klart best tro på formtoppede 2 Megamuscle. 4-åringen imponerte stort i den siste starten på Sørlandet, hvor han enkelt tok ned en så god hest som Cherry Va Bene fra posisjonen utvendig for lederen. Andresporet i volten skal ikke by på problemer, og med Vidar Hop, som sitter i enorm kuskeflyt om dagen skal dette være en god vinnersjanse.

11 Dacke Håleryd har vi jaktet i en lengre periode nå, men han galopperer og tuller mye. Hamrestallen skal sette på hele skylapper på han til kveldens løp, for å få han mer fokusert. Traver han feilfritt er han ikke dårligere enn Megamuscle på kapasitet, men han må bevise det i løp snart. 10 Out Of Nowhere travet et klart positivt løp på Jarlsberg i V75’en sist, og avsluttet flott til fjerde, etter å ha dratt opp angrepet i tredjespor. Skal normalt bare bli bedre med flere løp i kroppen, og er aktuell på gardering.

Fjorårets kriterievinner 13 Amir B. var ute i knalltøffe omgivelser på Bjerke under OGP dagen, (Edward Ale) vant det løpet. Amir B. travet et fullt godkjent løp, og var ikke langt bak gode Juliano Rags i mål ved den anledning. Et løp i kroppen skal normalt ha gjort godt, og selv fra 40 meter tillegg skal ikke Harviken traveren regnes bort.

14 Photo Bear gjør debut i regi Nora Udjus Hansen, og miljøforandringer kan muligens slå positivt ut. Kapasitetsmessig står ikke Photo Bear tilbake for noen i dette løpet. 1 Staffan Palema, 4 Valley High og 6 Dorado får også plass på våre kuponger, begge holder flott form, men er avhengig av litt klaff for å gå helt til topps.
Vår rangering V64-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 11-10-13 C: 14-1-6-4-5-9-7-3-15-8-12

V5-4, varmblodshester 1640 meter voltestart.
6 Mr. Cantab var blendende fin på Sørlandet i sin siste start, og står samtidig veldig fint til i springspor på sprint i kveld. Her kommer Tom Erik Solberg til å satse alt for å komme til tet, og kommer han seg dit kan han lede dette løpet fra start til mål med egentrente Mr. Cantab.

8 Ja El Tomcat har vist seg som en ny hest i sine to siste starter, sist på Jarlsberg fløy han nærmest ut i amerikanervognen. Når Thor Borg dro ut fra lederyggen ut på den siste langsiden, sa det bare pang. Han forlot konkurrentene og vant på solide 1.12,2 over 1609 meter. Touched By Lindy var helt sjanseløs til å kunne true gode Ja El Tomcat i det løpet. Gjentar han den prestasjonen blir Chocolatier-sønnen vanskelig å stå i mot til slutt. 4 Whata Buz og 2 Shoguns King står begge i trange startspor, men skulle de gå feilfritt ut fra start, ha begge to kapasitet til å kjempe om seieren i dette løpet.

V5-5, kaldblodshester Montè 2140 meter voltestart.
Et vidåpent montèløp avslutter denne onsdagskvelden, og vi velger å streke av for alle hestene. Det er mange hester som kommer ut med uviss form, noe som gjør det veldig vanskelig å vurdere. 4 Umulius og 7 Kjeltringen er de to som skiller seg litt ut i løpet, men ingen av dem er stabile kort. Førstnevnte var veldig god etter galopp i løpet på Drammen. Sistnevnte gjør en spennende start under sal.
Vår rangering V5-5: A: 4-7 B: 1-6-9-11-2-5-3-8-10

Kommentarer til denne saken