Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sendingen begynner klokken 17.45 / V75-1 er i gang klokken 19.00

På de tidlige flate bongene anbefaler vi TO bankere til kveldens JACKPOTOMGANG på Bjerke. 5 I.D. Forcedtovictory (V75-5) og 11 Thai Targaryan (V75-7) er våre valg, og begge disse hestene fra Stall Hamre skal ha solide sjanser. Flere av de øvrige løpene i kveldens V75-omgang på Bjerke er veldig åpne, og det vil overraske oss om det ikke dukker opp en skrell eller to. Våre komplette V75-tips er som følger:

V75-1 : 9 Hell Patrol – Var monstergod under sal sist, og gjorde altså all jobb selv da. Vant likevel enkelt, og den imponerte stort. Kommer nå ut etter en liten pause, det er gode rapporter på den, men fra dette sporet på en kjapp sprint tør vi ikke å banke. Her er det nemlig vingelrisk. Motivert, men… 5 Mellby Frodo – Likte vi i montedebuten sist. Satt i tredje innvendig, gikk så ut i dødens mot siste sving, trykket seg til tet, og vant svært enkelt. Nå har Liv Pedersen fått kjenne på denne en gang, og i kveld er vi inne på at hun vil være mer offensiv underveis. PASSES!

2 S.K.’s Mystic Titan – Gjør bare gode løp under sal, men var altså sjanseløs mot 9 Hell Patrol i monte tredje sist. Står i et nydelig spor nå, den er sikret et bra opplegg, og dyktige Amanda Robertsen får sjansen. Er løpets klare outsider. Helt sjanseløs er heller ikke en formtoppet 1 Fux Pride samt 6 Dekanen J. som strålte under sal nest sist.

Vår rangering : A : 9 B : 5-2-1-6 C : 7-3-4-8

Tirsdag venter en spennende V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V75-2 : 8 Bird Arne – Dukket opp etter en lengre treningspause sist, og selv om den var noe tung i kroppen så spurtet den sterkt nedover oppløpet. Kom til mål med krefter igjen, og fikk et pluss i kanten av oss. Høitomt får teste den for første gang, den er nok fort en del forbedret med et løp i kroppen, og selv fra et kaldt spor er vi på vakt. Settes frekt først. 7 Halmrast Hella – Gikk OK i kulissene sist, og noterte seg for en fin tid på distansen. Her møter den helt riktig motstand, og skal med på en tidlig gardering.

4 Elite Odin – Har fått to løp i kroppen etter pause, og virker å være på riktig vei. Feilet med krefter igjen i den siste svingen i Sverige sist, og var egentlig ganske pigg underveis. Kan slå til i et løp som dette, og får stå som løpets outsider. Løpet ellers er svært jevnt, og her skiller det utrolig lite.

Vår rangering : A : 8 B : 7-4-2-6-3-9-5 C : 1

Tirsdag venter en spennende V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V75-3 : 7 Casherina Sun – Ble sendt i angrep ca 1100m fra mål sist, og var altså ute i Oaks-finalen da. Ble rett og slett for hissig, og det var grunnen til at HC dro i høyretommen. Gangen før i Oaks-kval fullførte den ganske fint, og viste da 13,9 s 300m. Går ned mange klasser når det gjelder motstand nå, den er lynrask fra start, og klaffer det bare litt så må den være aktuell i billige omgivelser som dette. SPILLES! 8 Perfect Symphony – Kommer ut etter en liten pause, og vi snakker om en hest som slett ikke er verst. Det ble litt feil for den sist, mens den vant enkelt nest sist. Skal tidlig med selv om sporet er dårlig.

11 Princess Olivia – Er en fin hoppe, men den er veldig fersk, og viste også det i prøveløpet sist. Gikk dog fint etter galoppen, og den har en god del inne. Får stå som løpets outsider. Også her er det jevnt, og vi blir ikke overrasket om det kan komme en overraskelse i dette løpet.

Vår rangering : A : 7 B : 8-11-2-5-9-1 C : 10-3-4-6

Tirsdag venter en spennende V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V75-4 : 2 Sistemann Ø.K. – Nytt åpent oppgjør, og her kan det være smart å gardere bredt. Ideen var litt uvirkelig et nest siste valg når vi la ut våre tips (omsetning 330 000), men det blir den ikke når klokken viser 19.00 i kveld. Dukket opp i ny regi sist, ble sittende bom fast, og kom fulltanket til mål. Har egentlig bra grunnkapasitet, den så likevel betydelig forbedret ut i regi Kvasnes sist, og vi må bare prøve oss når den er såpass lite spilt. VÅRT FØRSTEVALG! 6 Mjølner Jerven – Tror vi er BEST, og klaffer det bare litt underveis så har den en stor sjanse mot en overkommelig gjeng. Rapportene på den etter en liten pause er fine, og den skal naturligvis med på en tidlig gardering.

1 Tangen Il – Har vel ikke imponert noen enda, men blir likevel enormt hardt betrodd her. Har vært litt syk, men rapporteres å trene bra igjen. Var en klar favoritt når vi la ut våre tips, men dette kan ikke være noe mer enn en liten outsider.

Vår rangering : V75-4 : A : 2 B : 6-1-10-8-7-13-9 C : 5-3-4-12

V75-5 : 5 I.D.Forcedtovictory – Er den helt overlegent beste hesten her, den gjør en svært spennende start i regi Stall Hamre, og vi må bare tro hardt på den direkte. Har trent sterkt før denne debuten, og det har den gjort etter et inngrep i halsen. Glem ikke at vi her snakker om en hest som nest sist gikk 12,9 s 1000m fra dødens, og gikk da i dødens på Maharina Sun. Har møtt BETYDELIG bedre hester enn dette tidligere, nå er den veldig billig ute, og får dessuten på seg en BIKE for første gang i karrieren. Lar seg normalt ikke stoppe, og vi anbefaler et bankerspill. 4 Jael Tiamo – Feilet i kamp om seieren nest sist (hadde gått ca 16,0/2100ma da), mens den vant enkelt sist. Utvikler seg fint, og er ikke ueffen om favoritten ikke leverer på topp.

1 Symphonie Classic – Er en annen som utvikler seg fint, og avgjorde enkelt etter en avslutning i 15-fart sist. Kan bli toer fra ryggen til favoritten. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 4-1-7-3 C : 10-2-9-8-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 7 Wik Viktor – Trakk seg noe fra dødens nest sist, og tapte da for et par av de den møter i kveld. Sist var den tilbake i vinnerhumør, og avgjorde da enkelt etter en avslutning i 22-fart. Er BEST, og skulle den komme seg foran så er løpet over. Det er dog vingelrisk fra dette sporet, og vi tør ikke å gå ALL IN. 10 Haugestad Fjaler – Spurtet inn til seier sist, og senket altså Wik Viktor. Det kan fort bli slik i kveld også, og spesielt om favoritten skulle havne på vingel. Motbudet.

3 Midnatt Tulla – Har møtt tøffe årgangshopper, og når denne først har dagen, ja, da er den ordentlig god. Vant i V75’en mot tøff motstand nest sist, og leverer den noe tilsvarende her så er den alt annet enn ueffen. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 10-3-6-1-5 C : 4-8-9-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 11 Thai Targaryan – Var smellgod når den vant i debuten for Stall Hamre nest sist, mens den mer gjorde jobben sin sist. Kommer ut etter en liten pause, den går like gode løp bakfra, og vi tror ikke den taper leverer den på topp. Er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på. 9 Weinberry – Var TUNG, og fikk maks etter pause sist. Gikk da med et åpent hodelag, og det gjorde den også nest sist. Er soleklart best med DRASKYLAPPER, og var som en ny hest når den fikk på seg dette i sommer. Skulle det utstyret bli festet på hodet i kveld så er det fakta den vi frykter mest, og vi liker også at den er meldt med BIKE. Motbudet.

2 Cartesio – Har til gode å imponere oss etter den kom til Norge, men blir likevel alltid hardt spilt. Nå er rapportene igjen veldig gode, men vi snakker om en hest som er etteranmeldt, og da kan den neppe ha trent så enormt bra over en lengre periode. Er løpets outsider, men den må vise mer om den skal rankes høyere opp.

Vår rangering : A : 11 B : 9-2-10-1-7-3-5 C : 8-4

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»