Bjerke lader opp til festhelg

Foto: Hesteguiden.com

Og vi byr på en gavepakke i ettermiddagens lunsjtrav

Superhelg på Bjerke
Bjerke inviterer til en fantastisk travhelg med en superspennende V75 lørdag og søndag spekket med klassiske løp. Norsk Travderby (4-årige hester) for vamblodshester og kaldblodshester kjøres søndag og i begge løpene kan vinneren kvittere ut en seierssjekk på 750 000 kroner. I tillegg kjøres Norsk Travkriterium (3-årige hester) for både varmblodshester og kaldblodshester der vinnerne kvitterer ut 500 000 kroner hver. Legg så til at det også skal kjøres egne hoppeavdelinger i både Derby (300 000 kr til vinnerne) og Kriteriet (200 000 kroner til vinnerne). Norsk Rikstoto inviterer også til 5 års-løpet UET-championat søndag der den svenske supertraveren Nu Pagadi blir storfavoritt til seierssjekken på 500 000 kroner. Møt opp på Bjerke søndag.

Kjøp andel til V4 på Hagmyren her

Solberg sitter på leken
Vi satser alt på 3 French Design på supersprinten som går over 1100 meter. Vi blir overrasket om storfavoritten taper V5-1. Motstanden er meget enkel og sporet er perfekt for den lynraske sprinteren. I de siste to startene har vallaken møtt knallhard motstand i Sverige. 4/9 møtte var han ute i kamp med svensk elite i V75. Konkurransen er mange klasser lavere i dag. Med helstengt hodelag suser han til tet. Seier nummer 24 (!) bør være en smal sak for storfavoritten fra Skien.

NB: Innleveringsfrist lunsjtrav kl 13:37
Her kan du levere ekspertkupong fra Sportspill

Hammers er i form
I V5-2 tror vi mest på 8 Asafa. Det hersker ingen tvil om at vallaken er feltets beste. Han fullførte fint sist og vi tror formen er i anmarsj. Husk at hestene til Steinar Hammersborg har hatt en fantastisk sesong hittil. Sporet bekymrer nok mer enn motstanden. 2 Phillipa's Boy står flott til. Har vist form i det siste. Satser muligens på å lede hele veien. 1 Starstruck Mindale er en variabel svenske som kan sprinte bra i lyse stunder. Dukker opp i ny regi og skal på kupongen direkte. 4 Incredible Volo er annonsert tilsalgs. Han vant nest sist og er neppe noe dårligere nå. Vi ser forresten ikke bort fra at det kan komme en smell i dette oppgjøret.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en bortglemt 30-oddser i V75-3 på Bjerke lørdag. Sjekk det draget.

Tre hester gjør opp
Vi låser V5-3 på tre hester. 5 Looking Flowercraft er milevis bedre enn raden. Står fint til mot overkommelig motstand med fin form i dette dameløpet. Unge Silje Kristine Eilertsen som kjører har fått en lovende start på karrieren og er garantert sulten på mer.3 Crystonian gikk et fint løp i Skien sist. Selskapet er enklere nå for niåringen som har vunnet fire løp tidligere i sesongen. 9 Objectionoverruled er meget bra på sitt beste. Fireåringen har hatt pause, men må med på direkten. Han kjøres av feltets beste kusk Kristine Kvasnes.

Lever ekspertkupongen fra Sportsspill her

4 Nesvik Eld (V5-4/DD-1) prøvde seg i derby-kvalifisering, men ble som ventet funnet alt for enkel i en slik sammenheng. Nå er den kapable fireåringen tilbake i sitt vanlige grunnlag. Feilfritt tror vi han vinner løpet. Vi sjanser på Romtevit-hesten som banker i DD-spillet selv om han ikke er helt til å stole på. 7 Ra Tina fikk en strevsom innledning på sitt løp sist, men holdt koken fint. Møter ikke all verdens motstand og bør kjempe i toppen. 10 Spik Tara står slett ikke tilbake for de to forannevnte hestene, men sprint er ikke yndlingsmelodien. Travet stemte bedre sist og hun kan slå til om hun får opp dampen i tide. 3 Nume Best jager tet og kan lede lenge. 5 Hornnes Even og 6 Hålands Lilje er andre objekter.

Mange med form
Mange formsvake hester på farten i finalen. Best form har 11 Yvana R som har travet to fine løp på rad. Sporet er dessverre dårlig, men hoppa bør uansett runde til en plass helt der fremme i nåværende form. 3 Little Diamond vinner ikke på bestilling, men også hun har formen på plass. 8 California Joy er av de bedre og viste form på Jarlsberg i sin siste start. Kusken sitter i enormt flyt om dagen. Øystein Kruse stiller med tre hester i løpet. 7 Crebas H. Laday, 9 Victory Bone og 10 No Mercy Key er hans våpen. Alle har vinnersjanse selv om de ikke har toppform for øyeblikket. 6 Blow The Bugle kan også blande seg inn i toppen. Ingen fordel av distansen, men løpet sist på Klosterskogen var av det positive slaget,
Tast her for V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD
kl 14.12 (løp 4-5)