*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bjerke med jackpot og 1,2 mill. ekstra

Foto: Hesteguiden.com

Jackpot-omgangene kommer tett om dagen, og på Bjerke i kveld ligger det 1,2 millioner kroner ekstra i sekserpotten.

30.06.13 09:58

Sportspills meny onsdag:
Eksperten: Kjøp Bjerke-andeler her!
Tippetips: Helsinborg tilbake til topps?
Oddstips: Cupen: Siste håp for Vålerenga
Viking Lotto: Femdobbel jackpot og 157 mill.

Denne onsdagen starter opp med spill til lunsjløpene på Täby galopp i Sverige, og Birger Christensen som er vår ekspert på galopp har lagt ut sine spill på Eksperten i andelslag til de løpene. Birger er dyktig og har teften, og i Gøteborg på søndag ble det 14 000 kroner tilbake på to av hans andelslag på Eksperten.

På ettermiddagen denne onsdagen kan det spilles til en V5-omgang til løpene på Charlottenlund i Danmark hos Norsk Rikstoto, men det er selvsagt spill kveldens jackpot-omgang med over 1.2 millioner kroner ekstra i sekserpotten som er dagens høydepunkt.

Etter en periode med stang ut ble det flott klaff for våre andelslag på Eksperten til løpene på Jägersro i Sverige i går, og vi får håpe på at vi kan komme inn i en ny stim nå. Fem andelslag gikk nemlig inn med seks rette på Jägersro i V64-spillet i går, og de utbetalte alle rundt 20 000 kroner hver seg. Bra det, og til løpene på Bjerke i kveld ligger det ute en rekke andelslag som du finner ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi fant vår soleklare banker for kvelden i et flott varmblodsløp i den femte avdelingen i kveld, og da snakker vi om 2 Teddybear Song. Vi likte veldig godt 4-åringen i debuten på norsk jord ved triumfen på 16.8 full vei, og etter veldig lang pause i den siste starten, synes vi han var en imponerende vinner på fine 15.6 full vei. Han fikk et strevsom opplegg underveis der, og da synes vi det var sterkt å holde unna til seier til slutt.

Løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort veldig godt, og selv om Hamre-traveren støter på litt tøffere motstand enn sist, tror vi på en ny seier i kveld. Dette ligner en type som blåser av gårde bak bilen, og vi blir veldig overrasket hvis ikke storfavoritten sitter relativt tidlig i tet (blir som regel bukket til tet uansett disse favorittene). Kusk Vidar Hop misser sjelden med denne typen oppsitt, og catchdriveren får trolig styre og stelle som han vil der fremme i front.

Vår rangering V64-5/DD-1: A: 2 B: 5-6-1 C: 8-4-10-11-7-9-12-3

Innleveringsfrister Bjerke
V64 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V64-1, 2140 meter voltestart
En rekke lovende 3-åringer setter hverandre i stevne i dette varmblodsløpet som innleder denne V64-rebusen, og vinnerkandidatene er etter vårt skjønn mange. Vi likte veldig godt innsatsen til 8 Kenny L. til tredje på 18.3 full vei i fra "dødens" i debuten 8. mai, og han har trolig utviklet seg en del siden den gangen.

Sporet er sjanseartet for den toppstammede Andover Hall-sønnen, men dersom det løser seg underveis, tror vi han kjemper om seieren. En kapabel type er 2 Viking Va Bene snakk om, men sporet er litt kinkig. Etter tidlig galopp sist hoppet han igjen ut i oppløpet som seiersaktuell, og i en feilfri utgave er han aktuell.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 3 Sir Benjamin, men han har også rotet seg vekk på mye galopper så langt. Han hoppet vekk en lav 17-tid full vei sist som seiersaktuell ut i oppløpet, og han er god nok om han ter seg i kveld. I rivende utvikling er 14 Quincy West, og han kan score på at han virker travsikker.

Han ble toer på 17.5 full vei i fra "dødens" sist, og vi liker denne 3-åringen veldig godt. Det er selvsagt spennende når Gunnar Austevoll setter seg opp bak 10 Flirtin Beach, og det går fine rappporter på ham etter en mindre pause. Pent til står 6 Kevin L. (tredje på 17.1 full vei sist), og vi synes han bør vurderes tidlig.

Vår rangering V64-1: A: 8 B: 2-3-14-10-6 C: 7-9-13-12-4-1-11-5

HTML EMBED

V64-2, 1609 meter autostart
Tre hester skiller seg ganske klart ut i dette sprintløpet for kaldblodshester i V64-2, og på vårt minste spilleforslag bankerspiller vi 9 Moe Hrym. Det var herlig stil på 4-åringen i årsdebuten etter veldig lang pause ved triumfen på fine 29.2 full vei i Skien 13. juni, og han er trolig klart forbedret med løp i kroppen.

Baksporet er dog litt sjanseartet (står i ryggen på en som kan hoppe fra start), og da sikrer vi oss med duoen 5 Art Haaken og 11 Nordby Sleipner på våre to største spilleforslag. Førstnevnte går gode løp hele veien, og Johansen-traveren var en sikker vinner på 28.4 over aktuell distanse i den siste starten.

Sistnevnte er i rivende utvikling, men en kjapp sprint er neppe noen fordel for den litt usikre 5-åringen. Dog totalt overlegen ved triumfen på fine 28.9 full vei sist, og i en feilfri utgave kjemper han om seieren. Vi tror dog at 9 Moe Hrym går en lav 27-tid hvis det løser seg, og da må trolig de andre kjempe om sølvet.

Vår rangering V64-2: A: 9 B: 5-11 C: 2-10-4-3-1-8-6-12

V64-3, 2100 meter autostart
Et hoppeløp for varmblodshester venter oss i den tredje avdelingen, og vi har klart mest tro på fire hester. Vi tror ganske bestemt at 2 One By One sitter i føringen ut på den første langsiden, og med løp kroppen etter litt pause er 5-årshoppa normalt ikke noe dårligere, enn ved triumfen på 17.5 full vei sist.

Da skal det normalt kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny, men disse hoppene kan være litt variable. Da tør vi ikke å stole helt på favoritten, og i fra rygg leder med åpning til slutt, tror vi lite spilte 1 Little Brown Ace kan bli livsfarlig. Hun har rotet mye i det siste, men øverst i raden gikk hun fine løp.

Det gjøres noen endringer på henne til kveldens dyst, og det kan fort slå positivt ut. Står til for å få et fint løp gjør 9 Viva La Diva, og hun står 20 meter bedre inne i løpet kontra favoritten sist de møttes. Hun satt ikke fast sist slik det står i fagbladene, men hun holdt farten fint til slutt etter en drøy siste sving.

En herlig innstilling er det på 10 J.C. Amber, og den alltid godt avsluttende 4-årshoppa fortjener snart å få en seier igjen. Hun var helpigg i mål etter veldig sen luke som fjerde på 17.7 full vei sist, og dersom "søvnig" kusk Andre H. Stensen finner det for godt å vri på i angrep før "lyset er slukket", er hun seiersaktuell.

Vår rangering V64-3: A: 2 B. 1-9-10 C: 7-6-3-8-12-5-11

V64-4, 2140 meter voltestart
Et litt småskummelt kaldblodsløp støter vi på i V64-4, og klar favoritt blir 2 Rapp Odin. Det ble galopp i et veldig tøft 5-årsløp på Leangen sist, og vi synes ikke han så helt som best ut der. Han vant sprettlett på 27.6 full vei nest sist, men når han ikke har løst krona på tre forsøk på Bjerke tidligere, må vi gardere.

Vi synes 7 Nordby Ask må få godkjent for innsatsen til femte på 28.7 over 2660 meter i et tøft 4-årsløp i den siste starten, og han er trolig litt forbedret med løp i kroppen etter litt pause. Han gikk sterke 27.5 over aktuell distanse i et prøveløp forut for den siste starten, og det forteller det meste om hva denne hesten kan.

Han var veldig usikker før (men det så stabilt ut i den siste starten) , men i en feilfri utgave er han helt klart seiersaktuell. Når begge de to mest spilte er litt usikre, sikrer vi oss med duoen 3 Soløy Sandra og 10 Nito Nicklas på storbongen og de er lite spilt med sine hhv 6 og 10 %, men da tror vi vinneren er nevnt.

Kraftig forbedret i ny regi er 3 Soløy Sandra, og hun satt bom fast i et V75-løp som sjette på 30.5 full vei i den siste starten (så riktig så fin ut der). Det er tilbake etter en mindre pause som gjelder for 10 Nito Nicklas, men dersom den fine formen han hadde i våres er konservert, kjemper han trolig langt fremme i kveld.

Vår rangering V64-4: A: 2 B: 7-3-10 C: 5-8-4-9-12-1-6-11

V64-6/DD-2, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester i høyt grunnlag avslutter denne V64-rebusen, og vi støter her på en av dagens største favoritter i form av 9 Dacke Håleryd med sine 52 % Ikke noe å si på det, etter at han imponerte voldsomt ved triumfen på råsterke 11.3 på en sprint sist, og feilfritt taper han ikke.

Vi jaktet Hamre-traveren i hele våres uten at han innfridde (vi fikk vel nærmest kjeft får å gå på denne til stadig), og det kan vel ikke være slik at han nå plutselig har blitt dønn stabil (slår stadig på noen galopper)? Nei, vi tror ikke det, og da sikrer vi oss med duoen 7 Boreas og 10 Orion Hindø på samtlige spilleforslag.

Det var slik at 7 Boreas spurtet som en vind til tredje på 15.0 full vei bak gode Gentle Tilly i den siste starten, og i kveld signaliserer trener og kusk Hans Chr. Holm at det er på med helstengt hodelag og full bøtt mot teten som gjelder. Når han føringen kan han lede rundt om, og han er vel lite spilt med sine 12 %

Vi varslet litt for 10 Orion Hindø forut for den siste starten i et V75-løp, etter at Glittum-traveren hadde gått to gnistrende løp forut for den starten, men sist satt han bom fast til slutt som fulltanket. Vi har knapt sett 7-åringen bedre, og dersom storfavoritten skulle gjøre seg bort på galopp, kan han stå klar til å overta.

Vår rangering V64-6/DD-2: A: 9 B: 7-10 C: 1-2-11-12-4-3-6-8-5

Annonse: Kjøpe ny bil? Sammenligne flere tilbud og spar tusenvis av kroner.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.