Bjerkelunsj med godbiter

Arc Bayou blir blytungt betrodd i lunsjen på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Arc Bayou blir blytungt betrodd i lunsjen på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Formhest utfordrer en tungt betrodd favoritt! Overspilt favoritt i DD-spillet - vi byr på hete objekter i mot! Godbitene er servert! Velbekommen!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

På Bjerke denne torsdagen så kan vi by på følgende objekter mot utbetalingslukene:

V5-1 : 1 Banker Fly – Hadde vunnet dette løpet med beina på ryggen om den hadde fungert. Ser dog ikke noe bra ut i aksjonen sin for tiden, og nå sist så den direkte dårlig ut. Flyter på skallen, og kan selvfølgelig vinne dette selv om den ikke fungerer som best. Vi stoler dog ikke på den, og må spekulere. 2 En Via La Rose – Er en undervurdert hest, men den gjør ofte fine løp, og nå som den er på vei mot formen så kan den være litt spennende mot svak motstand. Satt fast nå sist, og den passerer også mål med krefter igjen nest sist. Tas med på alt i fra slike betingelser, og mot en såpass billig motstand.

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V5-2 : 3 Perle Star – Feilet i fra seg seieren sist, og en tid langt ned på 30-tallet 2100ma. Nå varsler Høitomt litt justeringer, og vi blir egentlig ikke sjokket om den viser frem en 28-tid denne torsdagen. Er bra i fra start, og MYE taler på tidlig tet og slutt. Har en topp sjanse, og dette er for oss en soleklar favoritt!

V5-3 : 12 Arc Bayou – Har vært helt strålende i begge de startene den har gjort, og nå sist så viser den 13,5 den siste runden uten at det kostet for mye. Det eneste vi ikke liker er at dette er en hoppe, og akkurat den tiden vi nå har gått inn i, er den tiden man skal være litt forsiktig med å gå all inn på slike. Nå kommer nemlig brunsten for fullt, og plutselig er hoppene helt annerledes. Er Arc Bayou som den skal være, ja, da vinner den dette løpet, og den er selvfølgelig en MOTIVERT STORFAVORITT.

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V5-4 : 2 Eddie – Blir hardt betrodd her, men vær litt forsiktig nå. Var nemlig ute i et SYLTYNT løp sist etter pause, og vi synes ikke den så mer enn helt OK ut for dagen. Nei, her må vi spekulere, og det finnes potensielle godbiter i feltet. 7 Hausse Du Gull – Er på vei mot storformen, og den leverte et sylvasst oppløp sist på Solvalla. Vi hadde 11,8 s 500m med krefter igjen. Trenger selvfølgelig litt flyt fra dette sporet, men får den det, ja, da dukker en helt sikkert opp der foran. 10 Complete Control – Er en hest med flott grunnkapasitet, og den varslet form direkte etter pause nå sist. Ble sittende litt fast over mål, og det var mer krefter igjen på tanken. Har møtt bedre hester enn dette før, og den MÅ tas på alvor. OBS!

V5-5 : 5 Super Gielle – Avslutningsløpet er åpent, og garderinger må til. Draget vårt er garantert en av de beste på kapasitet, og den gjør en spennende start etter pause nå. Er blitt behandlet siden sist, og den burde duge direkte. Kan nesten ikke støte på en mer overkommelig gjeng, og vi må bare rope et varsko!