Bjerkelunsj med Robert

Lundrapp og Robert Kruse.
Lundrapp og Robert Kruse.

Meget velkjørende Robert Kruse og kapable Lundrapp blir Nettavisens lunsjbanker på Bjerke torsdag.

En flott torsdag står foran oss og hele fire trav- og galoppstevner skal gjennomføres. Det hele starter med V4 fra vakre Kalmar travbane før Bjerke travbane overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det V65 fra Øvrevoll galoppbane, mens Rolf Lerum byr på dobbel V5 fra Bergen travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Etter mange måneder med solide utbetalinger i Norge, har det vært labert denne uken og både på Leangen mandag, under lunsjløpene på Klosterskogen tirsdag og på V65-løpene på Bjerke onsdag har det vært meget lave utbetalinger. Det er nok forbigående og torsdag er det alt annet enn lettløst under Bjerkes lunsjomgang.

2. juli lanserte undertegnede Viktor K. som en strålende V65-banker på Kongsvinger og i sulkyen på Viktor K. satt som vanlig den glimrende amatørkusken Robert Kruse. Kruse har etter det ikke kusket veldig mange løp, men var med i amatør-NM på Harstad travpark 26.juli og vant faktisk hele 3 løp da. Men ble ikke norgesmester på grunn av helt spesielle regler med poengtrekk dersom man får bøter som kusk i et løp. 

Robert Kruse har uansett vunnet 10 løp i år på kun 60 starter og det gir en seiersprosent på 16,66 noe som er veldig bra. En av de seirene er kommet med 6 Lundrapp som dukker opp i V5-4 i ettermiddag. 


Og det er nettopp Lundrapp som blir vår lunsjbanker i dag. Lundrapp har vunnet 6 av 19 starter i sin karriere og gjorde et bunnsolid løp til andre bak meget gode Eikmann i sin siste start på Momarken. I dag er motstanden enklere og Lundrapp har et fint sjettespor bak bilen i dag. 3 Kilekongen er blitt strøket og dermed kommer Lundrapp inn ytterligere et spor. Vi tror på topp vinnersjanse for en feilfri Lundrapp og bankerspiller i både V5 og DD.