Bjerring bedre enn noensinne

Foto: hesteguiden.com

I en alder av 60 år opplever Jan Martin Bjerring sine beste år som travkusk.

Søndagens meny fra Norsk Rikstoto består av V4-løp fra Täby galoppbane i Stockhom, deretter en flott V64-omgang fra Mantorp, før Harstad får gleden av å arrangere dobbel V5 her hjemme til kvelden. Det har vært en strålende tipsuke for Sportspill og lørdagens V75 var intet unntak.

Vi måtte riktignok opp på systemet for å fange 11. valget F.P. Asset i V75-5 på Bergen travpark lørdag, men de som leverte vårt største system (innl.pris kr 2168) kunne hente tilbake ca 10 500 kroner. I V4-spillet kunne de som fulgte vårt forslag til kr 320, hente ut meget pene 3 010 kroner. De som fulgte vårt minste V5-forslag (innl.pris kr 160) kunne kvittere ut 623 kr og til sist kunne de som fulgte vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) kvittere ut 960 kroner. En strålende lørdag for våre travtips med andre ord og gratulerer til de som fulgte.

Så sent som torsdag ble det også flotte gevinster. Under V4-løpene i Gävle ble det pene 3167 kroner tilbake på det største forslaget. Under lunsjtravet på Leangen ble det fine 492 kroner tilbake på det minste V5-forslaget (innl.pris 192 kr), og i DD- spillet ble det 790 kroner tilbake på forslaget til 200 kroner. På Klosterskogen torsdag kveld ble det fem rette og solide 7 011 kroner tilbake på det største forslaget i V5A-spillet, mens det ble 2 639 kroner tilbake i V5B-spillet.

Innleveringsfrister Harstad
V5A kl 18.00
V5B kl 19.00
DD kl 20.00

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Alltid like imøtekommende Jan Martin Bjerring har ikke vunnet mer enn 80 løp i en alder av 60 år (straks 61). Det bemerkelsesverdige er at 72 av disse seirene et tatt siden 2011, og lørdag tok Bjerring en sterk V75-seier med Marmorjenta i Bergen. Suksessfaktoren fremfor noen for Bjerring er at han reiser fast til Harstads travkjøringer og har du suksess, får du naturligvis også bedre hester å kjøre. Seks seire har Jan Martin allerede tatt i Harstad i 2013 og det kommer ikke til å stoppe der.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tar sin tredje strake?
Vi opplevde stor suksess med våre tips til Harstad for fjorten dager siden og kunne da bokføre 15 284 kroner i V5B-utbetaling, samt flotte 1542 kroner tilbake på vårt DD-forslag. En av vinnerne i V5B og DD-spillet den dagen var 3 Sunnybell som dukker opp i V5-5A/V5-2B. Etter en glitrende finish var Sunnybell først på streken og tok dermed sin andre strake. Søndag er startsporet utmerket og Sunnybell tåler å gjøre litt selv. Han støter på et par brukbare konkurrenter, men vi synes likevel Sunnybell skal ha en strålende vinnersjanse og bankerspiller således i både V5A og V5B.

Gaveløp
I V5B-spillet ser vi heller ingen grunn til å gardere 3 Lykke Even i V5-3B. Infridde som vår flotte DD-banker for fjorten dager siden og står 40 meter bedre til i dette løpet, kontra sist han møtte Vinnelykka som altså starter fra 40 meter tillegg. Dag-Sveinung Dalen når føringen tidlig her og da taper ikke en feilfri Lykke Even V5-3B.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

To ganger heldekk
Vi har ikke noen spesiell luringer å by på denne søndagen, men vi velger faktisk å helgardere både V5-4B og V5-5B. Det er to uoversiktlige løp og slett ikke utenkelig at det kan smelle godt i et eller begge disse løpene. Med to bankere i V5B-spillet har vi naturligvis også litt garderinger til disposisjon.