Bjerring har bankeren

Foto: hesteguiden.com

Klar melding fra kusken: - Svart Jo henter 40 meter på stallkameraten.

Mer fra sportspill.no
Langoddsen: Hardkjør for Bilbao
Täby: Galoppeksperter i form
Solvalla: 40 millioner i potten

Jan Martin Bjerring har startet året på en meget fin måte, og står i skrivende stund med fem seirer. I tillegg til å drive egen stall hjemme i Vikersund, er Bjerring et fast innslag i Harstad der han har et velutviklet samarbeid med flere trenere og amatører i vår nordligste landsdel.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene under.

To hester Bjerring har feiret triumfer med nordpå er Svart Jo og Scott Odin som begge eies og trenes av Karl Helge Johansen fra Leknes. I V65-3 møtes stallkameratene, og Bjerring tror han sitter på den beste sjansen.

- Jeg tror Svart Jo henter 40 meter tillegg på Scott Odin. Sistnevnte er bra, men egenrådig, og må kjøres litt på sjanse. Svart Jo trives på vinterbane og på voltestart er galoppfaren liten, sier Jan Martin Bjerring, som ikke tror CC Juliana vinner V65-1.

- Nei, det går ikke fra bakspor - da har jeg mer tro på Danny Boy EP som jeg vant med sist.

Vinnelykka (V65-5) trener forbedret varsler kusken.

- Jeg kjørte i tet med henne på en upassende bane sist. Nå har hun fått lade batteriene. Om det rekker mot Myr Faksen og Ramstad Eld vet jeg ikke, men jeg regner med en god innsats, sier Bjerring som også mener Sunnybell (V65-6) skal strekes på tre-fire hester.

En interessant oldtimer debuterer i nordnorsk regi i V65-5. 9 Ramstad Eld har konkurrert i regi Jan Rune Gaustad hele karrieren, og gjør nå sin første start i regi av Morten Carlsen. I fagpressen uttaler Carlsen at Ramstad Eld er reagert positivt på miljøskiftet. Da er kapasiteten høy nok til å utfordre stortalentet Myr Faksen om seieren. Ramstad Eld er med på alle Nettavisens forslag.