Bjerring har kontroll!

Foto: hesteguiden.com

Jan M. Bjerring kjenner hestene i Harstad bedre enn de fleste, og vi har alliert oss med ham til å vurdere kveldens V5-løp.

Søndagen er en travel dag for de spillesugne, og det hele åpnes opp med spill til Täby galopp til lunsj i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit). Det fortsetter så med V64-spill til Solvalla på den andre siden av kjølen, og på kvelden er det Harstad travpark som er alene på valen her hjemme med en dobbel V5-omgang.

Les også:To spenstige på Valla!

Vi har tips til Solvalla og Harstad denne søndagen, og når vi ikke har stålkontroll på hestene på vår nordligste arena, måtte vi ta telefonen fatt i dag. Vi ringte til alltid like imøtekommende Jan M. Bjerring, og våre oppsett er i all hovedsak myntet på hans vurderinger i kveld.

Sportspill er i ferd med å legge en ny strålende uke på tipsene bak seg, og siden torsdag har vi spilt inn flotte 18 500 kroner på våre foreslåtte spill. Det ble stang ut på Jarlsberg i går, men det er nye sjanser til gevinster både på Solvalla og i Harstad i dag!

Innleveringsfrister Harstad
V5A kl. 18.00
V5B kl. 19.00
DD kl. 20.00

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Innleder på beste vis?
Ja, Jan M. Bjerring var ganske klar på at han synes 5 Soløy Sandra i V5A-5/V5B-2 var snakk om en vinner, og han synes trener Morten Carlsen hadde funnet en meget passende oppgave for den flotte 4-årshoppa første gangen ut etter litt pause.

Voje Faks-datteren viste veldig fine takter som 3-åring, og i den tredje siste starten gikk hun flotte 32.0 full vei. Tapte kun for svært gode Myr Faksen i den nest siste starten, og Bjerring mente favoritten enkelt burde runde til seier mot denne gjengen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ren bingo!
I hhv V5A-3 og i V5B-3 synes Bjerring det var helt håpløst å sette hestene opp mot hverandre, og den eneste fornuftige løsningen mente han var heldekk i begge løpene. Når 4 Go`lita som egentlig var urdårlig ved triumfen på enkle 41.7 full vei blir en av favorittene i V5A-3, sier det sitt om kvaliteten på løpet (kunne smelle der).

Han selv kjører 3 Høiby Lerka i det løpet, men han kjente ingen ting til den hesten (den skulle dog være seiersaktuell på tidligere prestasjoner). I V5B-3 mente han 4 Joensuu var snakk om den beste hesten på kapasitet, men den var dårlig på slutten av fjoråret før litt pause (kan dog være forbedret til kveldens dyst).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det kan bli seier direkte!
Jan M. Bjerring har en rekke fine vinnersjanser i Harstad i kveld, og den klart beste vinnersjansen synes han at han hadde med 3 Vinnelykka i V5A-1. En klink vinner feilfri var utsagnet hans, og han mente at 5 Torpa Egon var den klart tøffeste i mot.

I V5A-4/V5B-1 kjører han 6 Elken Jubilee, men det var en premiekandidat i følge Bjerring. I det løpet mente han vinneren var å finne på 3 Next Step, 5 Gamnes Prinsecita, 7 Barcelona F. og 9 Jag Pierre, og han synes 2 Ninepoint`s Knight var snakk om en overspilt favoritt (var i følge Bjerring dårlig på slutten av fjoråret).

Bjerring har et spennende oppsitt i V5B-4 i form av 11 Urban Myth, og hen mente sporet bare kunne var en fordel med tanke på feilfri avgang. Kapasiteten er skyhøy som han sa, og i en feilfri utgave trodde han på vinnersjanse. De antatt tøffest i mot var etter hans syn 1 Secret Power, 2 Photomaker og 8 Red Bambino.

Bjerring avslutter med 2 Vinning Alfa i V5B-5, og det var i følge Bjerring toppform på 6-årshoppa. Regnes således med vinnersjanser, og de to tøffeste i mot mente Bjerring 5 Trø Stilig (skulle være favoritt) og 6 Polar Lilja var. Uten vinnersjanser var dog heller ikke 1 Korli Eld, 3 Jan Lurifaks, 9 Ildfaksen og 10 Nås Mirko Midas, men da trodde han det holdt.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Storfavoritt i monteløpet!
Ja, i V5A-2 pådrar 9 Fantom Rols seg et tungt favoritt stempel, og det er klart at 9-åringen skal tilmåles solide vinnersjanser i et løp som dette. Veldig god i begge grener, og i sitt siste monteløp vant han på fine 14.1 over en sprint på Leangen.

Bjerring varslet dog for 2 Hunter som var veldig god til fjerde på 17.6 over en sprint i den siste starten, og 8-åringen har kun gått et løp under sal tidligere. Da ble det sølv på 16.7 over en sprint, og vi synes 22-prosenteren i spillet er litt spennede i kveld.