Bjerring innfrir med Eikmann

Bjerring er dagens bankerkusk.
Bjerring er dagens bankerkusk. Foto: hesteguiden.com

Vi velger å spekulere i mot dagens tyngste V65-favoritt denne søndagen, og går heller for en annen banker i omgangen i jakten på flotte søndags-kroner

Fra Sørlandet lørdag så serverte vi blant annet Føynland Kongen (3.valg) som en banker på de mindre bongene. Voje Scott innfridde som vår banker av stål. KLM Bumethemoon + Glitter In The Air (5.valg) ble også servert som herlige tipsenere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Eskilstuna denne søndagen så venter det altså en EKSTRA V75-omgang med 18 millioner i potten (Våre tips finner du her), men det finnes flere ting som skjer denne dagen. Sjekk ut følgende : Kl.13.10 så venter den en VRIEN V5-omgang fra Klampenborg. Før det hele avrundes fra Momarken kl.18.00 hvor det skal kjøres en V65-omgang som vi gleder oss til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Momarken:

V65: kl.18.00

V5: kl.19.05

DD: kl.19.25

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Momarken denne søndagen så finnes det et par klare bankere, men vi tror altså at en av disse kan være i en viss fare... Sjekk ut følgende:

Dagens banker:

V65-1 : 5 Eikmann – Er vi faktisk noe usikker på, og det at den nå sist var helt nede i kjelleren kan ha påvirket den ytterligere negativt. Har imidlertid et smellfint løp foran seg her, og ikke en av de andre i dette feltet har noen spesielt bra innstilling. Dessuten så vil Eikmann trolig få gratis tet i dette løpet. Hadde distansen vært lengre så hadde vi nok spekulert litt, men på hesten sin beste distanse så skal det mye til om den ikke innfrir her. Er en motivert favoritt, og den vinner dette løpet selv om den kun er 70% for dagen. Rapportene fra Bjerring er dessuten fine.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Få ellers med deg følgende:

V65-5 : 1 Whata Buz – Er en motivert favoritt, men den er ingen banker for oss. For det første så blir det trolig en knallhard bane i kveld, og det er ingen fordel for Hamre-traveren. Dessuten så vet vi at det er litt sykdom for tiden på den suksessfylte stallen. Har selvfølgelig en bra sjanse, men den blir etter vår smak for hardt betrodd her. 9 Womanizer – Står med en rusten rad, men den lyver. Det ble feil for den nest sist på Bjerke, mens sist på Solvalla så ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Den så helt lysende ut for dagen, og på vår klokke så står det 12,1 s 1000m. Står nydelig til her for å smyge med, og skulle favoritten underprestere, ja, da er Womanizer HELAKTUELL!

V65-6 : 1 Västerbo Starlit – Av en eller annen grunn så blir ofte denne undervurdert. Vi liker Västerbo Starlit, og den er ordentlig tøff. Nå sist så er den ute på en feil distanse, men den går uansett bra. Gangen før så viser den råsterke 13,2 s 1000m, og den var meget solid i nederlaget. Her står den interessant til, og blir den bare ikke fast så dukker den helt sikkert opp på foto. Blir nok igjen noe undervurdert, men den er slik vi ser det en av de aller beste på kapasitet i feltet, og formen er dessuten meget bra! SE OPP!