Gå til sidens hovedinnhold

Bjerring kan ha en banker

Karismatiske Jan Martin Bjerring kan ha en vinner på direkten når kapable Gregorius debuterer i hans regi i lunsjløpene på Bjerke torsdag.

Før vi starter med torsdagen og en svært rikholdig meny, må vi ta noen ord om gårsdagen.

Gedigne Bjerketips
Onsdagens V65-omgang på Bjerke var av det vriene slaget, men Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen løste rebusen på en rekke andelslag på Eksperten. Hele tolv andelslag gikk inn med seks rette, og når utbetalingen for seks rette landet på meget pene 27 472 kroner og fem rette ga en utbetaling på kr 517, ble det voldsom uttelling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


De tolv andelslagene betalte i snitt ut kr 35 000, og veldig morsomt var det at to av disse andelslagene var satt opp med fem andeler à kr 100. De som investerte en hundrelapp i et av disse to lagene, kunne hente tilbake meget spreke 6 942 kroner. Totalt spilte Hansen inn over 450 000 kroner på Eksperten onsdag.

Full fyr
Torsdag er det hele fire travstevner å spille til. Vi starter med V4 fra Halmstad, før vi beveger oss til Bjerke og lunsjtrav der. Til kvelden er Håkon Einar Hansen på plass med nye supertips til Klosterskogen (klikk på denne lenken for å kjøpe andeler på Eksperten til Klosterskogen), mens det både sportslig og spillemessig er en flott V64- omgang i Ørebro der fire av de seks V64-løpene er Breeders Crown-kvalifiseringer.

Her skal det handler om lunsjtrav fra Bjerke travbane og tipsene er i dag utarbeidet av Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksene.

HTML EMBED


Jensen tror ikke
- Jeg kan ikke se at jeg kan slå storfavoritten 5 Santana Bork i V5-1. Det var den klare meldingen fra monterytter Elisabeth Jensen som sitter opp bak nestfavoritten 3 Negotiable. Elisabeth er veldig flink til å vurdere disse monteløpene og hun er svært realistisk i sine forhåndsvurderinger.

Overlegen på kapasitet
Nå galopperte riktignok Santana Bork seg helt bort sist den var på Bjerke, men etter det løpet har hesten vært overlegen vinner av et monteløp i Odense på sterk tid. Normalt er Santana Bork en vinner og vi spiller hesten som vår lunsjbanker torsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Luringen Bjerring
Fargerike og dyktige Jan Martin Bjerring har voldsom suksess både som kusk og trener de siste årene og i V5-4/DD-1 sender han ut nyervervelsen 10 Gregorius. Årsdebuterer gjør også spillefavoritten 7 Furderud Svarten og betrodde 12 Vitas Junior. Bjerring er imidlertid optimistisk i forhåndsuttalelsene og i DD-spillet tester vi et bankerspill på Gregorius.

Kommentarer til denne saken