Bjørn Steinseth er Nettavisens lykkemann

Bjørn Steinseth har hatt en strålende sesong. Her med Juniorprinsen.
Bjørn Steinseth har hatt en strålende sesong. Her med Juniorprinsen.

Bjørn Steinseth og to av hans stallhester har sørget for gedigne spillefester for Nettavisen i desember. Søndag kan det skje igjen i V65-spillet fra Jarlsberg.

Sportspills meny søndag:
V64 Romme: Millionjackpot med Lina Pergenius
V4/V5 Täby galopp: Chaves i hovedrollen
Oddstips 1: Nå må Liverpool bevise noe
Oddstips 2: Mancini har en tøff oppgave
Langskudd: Mer trøbbel for Atletico
Tippekupongen: Det lukter store utbetalinger

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember. Også i V5-spillet ble det klaff for samtlige spilleforslag lørdag, der vi lanserte sjettevalget 4 Kengu i V5-2 som vår tipsener. 1 842 kroner tilbake på det V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Storfavorittene står i kø på Jarlsberg søndag og da gjelder det å komponere riktig. På onsdag (V76 Bjerke) spilte jeg tre bankere på mitt spilleforslag på Eksperten (Restless Cash, Speedmeister og Thai Cardinal). Det var et forslag på kr 1440 og det betalte tilbake drøye 10 000 kroner. De fleste spillere vil være fornøyd med en slik avkastning. Til V75-løpene på Bjerke lørdag bankerspilte jeg 10 S.T.C.C. Faksa og Winmecredit og begge vant. Dessverre så var jeg ikke i nærheten av å vurdere Photo Va Bene som en tethest i V75-1 og dermed var jeg litt svak på den og måtte opp på forslagene på kr 1900 for å få sju rette.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Men 22 slike andelslag gikk ihvertfall inn med sju rette og betalte tilbake ca 14 000 kroner hver. Samtlige av de forslagene hadde markert for sju hester i V75-7 der storfavoritten Soho vant. Toeren i det løpet 9 Sigma Vang var på bongene og hadde sørget for en V75-utbetaling på ca 100 000 kroner og da er det ikke vanskelig å forstå hvor stort potensial det er i bonger selv med to storfavoritter som bankere. 

Dette leder meg over til søndagens V65 på Jarlsberg der jeg lanserer to av storfavorittene som bankere og da må han selvsagt ha "hjelp" i noen av de andre løpene. 

Steinseth har vært avgjørende
Momarken tirsdag 9/12 sørget Bjørn Steinseth-trente Ubert Mouratois for en gedigen spillefest for Nettavisen og over 160 000 kroner innspilt på diverse V65-forslag. Akkurat slik Bjørn Steinseth-trente Heartbreaker V.S. sørget for en gedigen spillefest for Nettavisen på Leangen dagen før (mandag 8/12) og over 250 000 kroner på diverse V65-spill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kan bli en slager
Steinseth er i tillegg en av landets mest imøtekommende trenere og det er veldig kjekt at han lykkes så godt. Styrkefenomenet 6 Ubert Mouratois har vist seg som en kanongod montehest og i kveld startet vallaken igjen i V65-2. Motstanden er ikke noe tøffere enn den har vært i seiersløpene og i følge Bjørn Steinseth er svingene på Jarlsberg en fordel kontra svingene på Momarken. Da er det ikke mye å lure på. 6 Ubert Mouratois blir en soleklar V65-banker for oss søndag i V65-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hamre duger også
Frode Hamre er stort sett alltid til å stole på når han kjører store favoritter. Slik han gjorde med Winmecredit lørdag. I V65-1 ligner det et gaveløp for 5 Whata Buz. Hesten går ned flere klasser motstandsmessig og selv om det er viss galopprisiko fra start, er den ikke spesielt stor. Whata Buz er kvikk i vei og sitter normalt i føringen tidlig. Da er det ikke lett å se hvordan hesten skal tape V65-1 og Whata Buz brukes også som V65-banker søndag. 

Rennesvik kan sjokke
I V65-3 er det ikke lett å være travekspert. Det løpet holder syltynn klasse og smellen kan ligge på lur. 8 S.J.s Victoria kommer tilbake etter pause i kveld og i regi Bjørn Larsen. Programraden er alt annet enn vakker, men denne hoppa har bra fartsressurser, men også svært mye galopp. På kapasitet er hun neppe dårligere enn favorittene og hun blir nesten ikke rørt i totoen. Flinke Erlend Rennesvik er spennende som kusk. Vi markerer på samtlige spilleforslag.