Blekkan alltid i hovedrollen

Leangen-champion Jomar Blekkan rader opp seire på hjemmebanen og er svært sentral også under tirsdagens lunsjløp.

Påskehøytiden nærmer seg med stormskritt, men travsporten tar som kjent ikke påskeferie. Det kryr av trav gjennom hele påsken, men høydepunktene er selvsagt V75-kjøringen på Klosterskogen lørdag og V75-kjøringen på Romme 1. påskedag.

Før den tid skal det avvikles mye trav og tirsdag er det hele fire travstevner å glede seg til. All den tid Nettavisens hardtarbeidende travredaksjon også må hvile litt mellom slagene, har undertegnede fri store deler av påskeuken. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Bortsett fra lunsjtravet til Leangen tirsdag, V65-kjøringen til Leangen 1. påskedag og jeg vil selvsagt også gjøre mine vurderinger og tips til V75-kjøringene på Klosterskogen og Romme til helgen. Utover lunsjtrav på Leangen tirsdag er det V4-lunsj fra Rättvik på dagtid. Til kvelden er det V65 fra Bergen travpark og V64 fra Axevalla. 

Her skal det handler om lunsjtrav og Leangen og i en omgang som er rimelig krysskrevende i tre løp, men svært lettløst i de to siste avdelingene, velger jeg å spille bankerfritt på det største forslaget.

Amanda innfrir igjen?
Tirsdag 18. mars lanserte jeg 11 Caltina Va Bene og Amanda Robertsen som en herlig lunsjbanker på leangen mot storfavoritten Gassner Hanover. Fra spor en var det tetgaranti på Caltina Va Bene den dagen og i mål var avstanden ned til andrehesten over 20 meter. 3,2 var vinneroddsen på Caltina Va Bene den dagen og det var bare å bukke og takke. 3,2 er nok ikke vinneroddsen tirsdag nå som forhåndsfavoritten 1 K.L.M. Lindy er blitt strøket. Jeg har imidlertid respekt for bakspor og velger å betale også for 3 Bakkmo Bosse på det største V5-forslaget. Men på de to minste V5-forslagene og på DD-forslagene bankerspiller jeg 11 Caltina Va Bene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Duo også i V5-1
Jeg velger å stå på to hester også i V5-1 på Leangen. Normalt skal jo 7 Deweydefeatstruman være en alternativ banker etter sitt imponerende seiersløp sist på Leangen. Men da fikk hesten sitte på vent ut mot oppløpet og spille ut sin voldsomme speed. Jeg bankerspilte hesten nest sist og da lurte han oss oppunder mål og tapte for Back Tee. Fra tet. Tet kan det bli også tirsdag og jeg er ikke overbevist om at teten er medisinen for Deweydefeatstruman. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Da skal jeg ha med spurtsterke 4 Synjo Star selv om jeg synes Walsøe-hesten har skuffet litt på slutten. Med kun seks hester på startsreken blir det uansett ikke langt fram. De som eventuelt bruker 11 Caltina Va Bene som banker betaler også for 6 Saxo K. (selv om denne ikke kunne følge Deweydefeatstruman nedover oppløpet sist).