Blekkan byr opp til jackpotdans

Jomar Blekkan i konsentrert stil (her med stallhesten Thai Extreme).
Jomar Blekkan i konsentrert stil (her med stallhesten Thai Extreme). Foto: hesteguiden.com

Jomar Blekkan er på plass i Østersund til søndagens jackpotomgang i V64-spillet, og Nettavisen byr på en knallfrekk Blekkan-banker i jakten på seks rette.

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Jägersro galoppbane: Rett for Wright?
V5 Harstad:
Rolf Lerum har analysert i nord

Vel overstått trav- og galoppvenner. Nå var det ikke mye hvile å få for verken travfolket eller galoppfolket på 17. mai, og heller ikke søndag er det mye hvile "å få".

Valgets dyre kvaler
Først to ord om gårsdagens V65-jackpotomgang fra Åmål. I valget mellom fjerdevalget 7 Pershing Boy og Per Ludvig Nilsen banker i V65-5 og andrevalget 7 Kenya banker i V65-6, vippet pilen på førstnevnte. Pershing Boy gjorde et strålende løp fra dødens for sin trener Per Ludvig Nilsen, og tok ned lederen, men måtte se seg spurtslått av favoritten Increase Broline. Kenya derimot vant lett for Kenneth Brenden. Normalt nevner vi ikke slikt dagen derpå, men med tanke på at seks rette ga en utbetaling på solide 87 125 kroner, hadde nok seks rette gitt ca 150 000 kroner i utbetaling for seks rette dersom Pershing Boy hadde vunnet. Nå ble det fem rette og magre 1 018 kroner i trøstegevinst på tre av andelslagene påEksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Mye som skjer
Nok om det og over til en innholdsrik søndag, som innleder med Täby galoppbane som byr på både V4 og V5. Deretter overtar Østersund travbane med jackpotomgang i V64-spillet. All den tid fredagens V64-omgang i Boden ble forholdsvis lettløst, venter det 1 022 066 SEK ekstra i sekserpotten i Østersund søndag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum har brukt maidagene godt og leverer Norges mest kvalifiserte V5-tips til Harstad og søndag kveld er det hans hjemmebane Sørlandets Travpark som byr på internasjonal V65.

Fantastisk jackpotomgang
Her skal det handle om Østersund og jackpot, og det ligger altså solide 1 022 066 SEK ekstra i sekserpotten i en sportslig og spillemessig kanonomgang. Flere norske hester og kusker er som alltid på plass i Østersund søndag og Leangenchampion Jomar Blekkan kan bli meget sentral. 

Skal ikke "lure" oss igjen
Mandag 5. mai ble jeg "lurt" av 5 L.L.M. Sweetwater når denne danset unna fra tet og vant overbevisende i V65-6 for Kai Johansen på streke 14.8/1640 meter. Jeg skriver lurt for at jeg hadde ingen feeling for at hoppa ville sitte i tet fra sitt vasnkelige sjuendespor allerede etter 200 meter. Hvorm allting er, hoppa behersker også full vei som det er i ettermiddag. I seiersløpet for Gunnar Austevoll på Biri 14. mars var hoppa knallsterk vinner etter å ha drattt opp angrepene via tredjespor 800 meter fra mål og kneblet tethesten High Photo enkelt mot mål. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Spor fem bak bilen i Østersund i ettermiddag betyr normalt tet, og hoppa har ihvertfall ikke noe minus av pisken. Favoritten 9 Kirikou bankerspilte undertegnede i et V64-løp i Østersund 14. mars i år, og da vant hesten lett. Kirikou har derimot ikke imponert i sine siste løp og står dessuten i bakspor. I en ellers svært vrien jackpotomgang, er det høyinteressant å gå på andrevalget 5 K.L.M. Sweetwater som V64-banker i V64-2.