En fantastisk flott trav- og galoppuke står foran oss. Allerede i morgen kveld er det supertirsdag på Bjerke med jackpot i V75 og en million ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det internasjonal V75 med Jubileumspokalen og EM for hopper på Solvalla med hele 28 mill i premiepotten. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Forus og søndag er det norsk derby på Øvrevoll med internasjonal V64 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag som blant annet byr på dobbel jackpot med hele 2 104 584 SEK ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang på Solvalla. I tillegg varter Leangen opp med en flott V65-omgang her hjemme i kveld. Mandagen innledes med V4-lunsj i Halmstad.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om mandagens V65-omgang på Leangen. I en meget fin omgang, velger jeg å støtte meg til Leangens mangeårige championkusk Jomar Blekkan i jakten på bankeren. Det handler om 7 Borea del Circeo i V65-5.

Fireåringen gjorde et knallsterkt seiersløp på Biri tredje sist, men galopperte seg bort i første sving som hardt betrodd i et V64-løp på Østersund nest sist. Stod meget vrient til i tolvtespor sist på Leangen, men avsluttet formidabelt til tredje den dagen. Sjuendespor bak bilen i kveld, men likevel tror jeg Jomar Blekkan kan sitte tidlig i tet med sin kapable fireåring. Motstanden er ikke så aller verst, men jeg tror Blekkan har beste hesten og går all-inn. 7 Borea del Circeo blir min V65-banker og bankerspilles også i både V5 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott kaldblodsløp innleder
Et riktig fint kaldblodsløp innleder kveldens V65-omgang der formsterke 4 Hafell Bris er en motivert favoritt. Kunne ikke stå imot gode Vestpol Loke i sin siste start, men tok tre strake seire før det. 2640 meter er en litt uvant distanse for hoppa, og jeg er ikke helt overbevist om den distansen er en superfordel. Således garderer jeg ganske bredt på det største V65-forslaget.

Sjoner har vinneren?
Torarin Lamvik trener favorittduoen i V65-2 i form av 2 Sue og 3 Greed og begge kan helt klart vinne. Jeg setter likevel den flotte fireårshoppa 11 Way To Go først på min rangering. På kapasitet tror jeg hun er best, selv om bakspor og sprint naturligvis ikke er optimale forutsetninger.

Kan ta karrierens første seier i kveld
Det er klart skille på hestene i V65-3 der de tre mest spilte skiller seg ganske klart ut. 8 Clerken hadde nok vært en bankerkandidat om han hadde innfridd sist. Men ga seg skuffende lett fra tet da og fra åttendespor på sprint, er det ikke gitt at fireårsvallaken vinner. 5 El Dorado blir min førstehest. Fireåringen har tilgode å vinne travløp hittil og står med tre andreplasser på fem starter i år. Formen er uforandret fin og i kveld kan hestens første seier komme.

Motivert favoritt fra Blekkan
Jomar Blekkan har flere fine vinnersjanser i kveld, i tillegg til min V65-banker Borea del Circeo. I V65-4/V5-1 er egentrente 14 L.J.'s Red Rajah en motivert favoritt tross 20 meter tillegg. Fireåringen viste flott moral i seiersløpet på hjemmebanen for to uker siden og tåler å gjøre en god del selv. I et noe uoversiktlig løp, er det i første rekke 2 Muscleface og 13 Ann's Prince T. imot.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ingen walkover for Golden Dream M.E.
Det er ingen tvil om at 12 Golden Dream M.E. er den beste hesten i V65-6/V5-3/DD-2, men ellevtespor på sprint er aldri en enkel utgangsposisjon. I tillegg har heller ikke hesten vært som best i sine to siste løp. Det står flere fine hester i første rekke bak startbilen i V65-finalen og jeg syner den store favoritten i V65-6.