Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En strålende trav- og galopphelg er i emning. Leangen travbane er vertskap for V75-løpene her hjemme lørdag og det er en spillemessig flott omgang som venter. Søndag kveld er det STOR JACKPOT med internasjonal V65-omgang på Momarken og hele 620 406 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, venter en innholdsrik fredag. Den byr blant annet på jackpot i kveldens V65-omgang på Jarlsberg med 269 276 kr ekstra i sekserpotten og fredag kveld er det igjen klart for V64 Xpress med seks løp på en time, tre løp på Romme og tre løp på Solvalla. Fenomenet Önas Prince starter i V64-6 på Solvalla. Fredagen innledes med en flott V65-lunsj i Østersund der en rekke norske hester er på farten.

I denne artikkelen er det nettopp fredagens V65-lunsj på Østersund det skal handle om. Spillestopp er som vanlig kl 12.45. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Snoken spiller norsk i V65-lunsjen i dag og det er Jomar Blekkan som kusk og trener.

Vanvittig form på Borea Del Circeo
Jomar Blekkan har med seg flere stallhester til fredagens V65-lunsj i Østersund og den klart beste vinnersjansen har han med 9 Borea Del Circeo i V65-5/DD-1. Sju seire er det blitt på denne tøffingen i år og sin siste seier tok hesten nettopp i Østersund. Det er en allrounder dette og selv fra bakspor på sprint, tror vi på seier i dag. 9 Borea Del Circeo blir vår V65-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Brækken utfordrer favoritten
V65-4/V4-2 bærer navnet Jämtlandsk Uppfödningslopp og kan skilte med 100 000 SEK i førstepremie. 2 Tustna Svarten og 6 Pave Sokken tar turen fra Trøndelag og skal utfordre Øystein Tjomsland-trente 4 Trø Kasper om seieren. 2 Tustna Svarten har skyhøy kapasitet og feilfritt er det ingen tvil om at Tustna Svarten kan utfordre favoritten. I V4-spillet spiller vi dobbeltbanker på 2 Tustna Svarten og 4 Trø Kasper i V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.