Blekkan i fokus

Mangeårig Leangenchampion Jomar Blekkan har en rekke vinnersjanser på hjemmebanen i kveld, og kan ha et holdepunkt eller to for spillerne.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Leangen.

Her kan du laste ned program til løpene på Leangen.

Vi finner dog ingen helt sikre holdepunkter i kveldens V5-omgang. Det nærmeste vi kommer en banker er Ådnes Mai i V5-finalen. Hun får stå alene på våre to minste forslag, mens vi garderer på det største.

Mo Monet Hanover har et riktig løp på papiret i V5-3, og kan muligens lede hele veien. Her avhenger mye av om Blekkan får dempe tempoet i tet.

I V5-innledningen skiller fire hester seg klart ut. En av vinnerkandidatene er Blekkans gjesteoppsitt Boca Junior.
4-årige Tori Elden har heller ikke Blekkan kjørt på lenge, men hesten har vist solid form i det siste, og er en av 3-4 hester med seierssjanse i annen avdeling av riksspillet.

I den fjerde avdelingen har forhåndsfavoritten Sharapova blitt strøket, og løpet er ganske åpent. Vi anbefaler å bruke noen streker på bongen i dette løpet.

Nettavisens ferdigutfylte V5-forslag kan du kjøpe oppe til venstre på siden.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin