Blekkan innleder?

Foto: Hesteguiden.com

Jomar Blekkan er godt forspent med vinnersjanser på hjemmebanen Leangen i kveld, og vi bankerspiller trønderen i V65-1.

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang til Skellefteå på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Leangen her på berget hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har tips til begge baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi synes det ser spennende ut på Leangen i V65-spillet i kveld, og vi tror flere av de store favorittene kan henge i en tynn tråd. Vi klemmer til med bankeren direkte, og vi tror på en topp vinnersjanse for 1 Berg Elden. Vi bankerspilte 5-åringen med hell ved triumfen på flotte 27.1 over en sprint i den siste starten, og han var overlegen ved den anledningen. Hesten så strålende ut, og vi tror på seier igjen.

Det var det første løpet etter en mindre pause, og da er de ingen grunn til å tro at han er noe dårligere med løp i kroppen til kveldens dyst. Vi tror han går en lav 28-tid full vei, og da skal i så fall dagens konkurrenter få litt å bite i. Vi er ikke helt sikre på at hesten kan forsvare teten, men når satt kusk Jomar Blekkan fast sist? Ikke det vi kan huske, og da satser vi på at trønderen løser flokene også denne gangen.

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Utfordrer favoritten?
I et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i den femte avdelingen blir 3 Wy Fi klar favoritt, og det kan være så enkelt som at 5-åringen leder sitt løp rundt om. Ingen nekter ham teten, og det blir gjerne slik at kusk Jomar Blekkan får styre og stelle som han vil der fremme i front på Leangen.

Andover Hall-sønnen var tilbake som en vinner på 16.3 full vei sist, og han kan meget vel vinne igjen. Vi synes dog at 8 Crazy News er svært spennende i dette løpet, og han har kun 13 % av innsatsene på seg. Han har vist toppform i tøffe løp på Østlandet nå på slutten, og vi tror han kan utfordre favoritten til slutt.

Annonse:Grøstad serverer en herlig 20-oddser i V65-4 på Leangen i kveld!