*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Blekkan knuser svenskene

Jærvsørappen og Jomar Blekkan.

Jomar Blekkan reiser til Østersund med supertalentet Jærvsørappen fredag kveld og har et gaveløp i V64-2.

03.10.14 13:05

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Lerum byr på to frekke bankere
V75 Leangen: Dobbel sjuerpott og Hamre viser vei
V5 Leangen lørdag: Silje var for god for V75
V5/V4 Øvrevoll: Ettermiddagsfest i Bærum
V65/V4 Solvalla: Helgeshowet starter i Stockholm
Oddstips dobbel: Målfattig i Championship
Oddstips-singel: Burton kan sette klubbrekord

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Kurt Leirvåg og Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

På vei inn i en strålende trav- og galopphelg, så merker vi oss at Norsk Rikstoto har valgt å legge litt om på sin jokerpott og jevnlig komme med konseptet «Dobbel 7’er-pott» på V75. Lørdag er det premiere for nysatsingen og Rikstoto legger like mye i sjuerpotten som spillerne gjør denne lørdagen.

-Sammen med nesten 800.000 i jackpot fra søndagens V75 på Solvalla der ingen maktet sju rette, betyr det at en alenekupong sannsynligvis vinner over 18 mill på V75 lørdag på Leangen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Men allerede fredag er det nok å henge fingrene i. Hele fire trav- og galoppstevner skal vi gjennom. Det hele starter med V65 og V4 fra Solvalla, før Øvrevoll overtar showet med V5 og V4 litt senere fredag ettermiddag. Til kvelden overtar Biri med V65 her hjemme, mens Østersund er vertskap for V64-omgangen i Sverige.

Det er altså Østersund som er vertskap for den svenske V64-omgangen i kveld og det er en rekke norske hester på farten. Jomar Blekkan er på plass med stortalentet i V64-2 som er Jämtlandsk Uppfödningslopp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Gaveløp de luxe
- Si det du, var Jomar Blekkans herlige svar til undertegnede når jeg spurte om hvordan han skulle tape med 6 Jærvsørappen i V64-2. Blekkan lo godt når jeg allerede da gratulerte ham med seieren. En feilfri Jærvsørappen kan ikke tape V64-2 og blir en gigantisk favoritt i det løpet. Soleklar V64-banker fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Dagens luring fra Børje Andersson:
10 Crooked (V64-5/DD-1) har spurtat vasst två starter i rad och tidigare visat att han behärskar lång distans. Det känns som en hätst som har mycket otjänat och vi blir inte förvånade om han börjar rada segrar. Kanske börjar han redan här?Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag