Blekkan kommer med ambisjoner

Jomar Blekkan har flere sjanser på ôstersund denne tirsdagen.
Jomar Blekkan har flere sjanser på ôstersund denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Jomar Blekkan tar turen til Östersund denne tirsdagen, og han sitter seg opp bak dagens tyngste favoritt. Kan vinne, men...

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Vi er inne i en EKSTREMT innholdsrik uke hvor det er en rekke høydepunkter. Allerede fra Bjerke onsdag så venter en ny meget spennende V76-omgang i fra landets hovedbane. Fra Åby fredag så er det JACKPOT i V65-spillet med en knapp million ekstra i potten. Så venter ukens DESIDERTE høydepunkt fra Sørlandet om lørdagen hvor det er V75 med DOBBEL 7'ER POTT! I enkel tekst betyr det at en rekke som normalt sett betaler ut 100 000 betaler nå ut 200 000,-. Så her er det bare å begynne å lese seg opp! Vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldige tips til ukens høydepunkt på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Moroa stopper dog ikke der, for denne uken venter det nemlig en EKSTRA V75-omgang, og den kjøres på Eskilstuna om søndagen. Her er det duket for flotte løp, og hele 18 millioner til en alenevinner. Tips til denne omgangen får du fra oss dagen før, altså om lørdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagen i dag inneholder også litt av hvert. Den starter som vanlig med lunsj fra Sverige, og løpene på Östersund starter kl.12.20. Deretter er det lunsj fra Momarken, en bane som vi serverte knalltips til sist, og forslagene våre spilte inn over 170 000. Lunsjen på Momarken begynner kl.13.37. Om kvelden så er det løp fra Bergen, og Axevalla.

Innleveringsfrister Östersund:

V4: kl.12.20

DD: kl.12.37

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er hva vi byr på til dagens løp fra Östersund:

Bankeren:

5 Faste Viking (V4-1)väntar fortfarande på första segern i Sverige och är han bara på humör har han en passande uppgift. Han lämnas dock bara ogarderad på det minsta systemet då han har ett eget humör som många gångar kan vara svårt att råda över.

Luringen:

4 Un Sacco Di Soldi (V4-2) har visat stigade form på slutet och tar ledningen här om han körs för den. I ett öppet lopp tycker vi att han ska ses med chans även om han är en bättre sprinter.