*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Blekkan må berge oss

Foto: Hesteguiden.com

I en svært vrien V65-omgang på Leangen mandag, må vi sette vår lit til Leangens mangeårige champion Jomar Blekkan.

19.08.13 20:55

OPPDATERT MANDAG KVELD:Tipsene til Leangen satt klokkerent i kveld. Vårt store skrik for kvelden 6 Melling Svarten ledet fra start til mål og innfridde som et herlig tredjevalg. De som fulgte vårt minste V65-forslag (innl.pris kr 192) her på Nettavisen kunne hente ut meget pene 2 388 kroner. I tillegg ble det superklaff på DD-spillet. Vårt minste DD-forslag (200 kr fire kombinasjoner a kr 50) kunne hente ut 2 277 kroner.

Sportspills meny mandag
V64 Mantorp:
Alle mann til lukene
Lunsjtrav Biri:Kan ikke tape?
Oddstips:Lillestrøm kan by på problemer

Nettavisen holder koken på tipsfronten og selv om det ikke ble mer enn fem rette på våre V75-forslag lørdag, ble det svært solid utbetaling for de som fulgte våre V5-forslag. Vårt mellomste V5-forslag (innl.pris kr 480) ble spilt som samlebong 20 ganger og de som fulgte det forslaget kunne hente hjem meget solide 11 280 kroner (564 i V5-utbetaling).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag ble det en flott dag påny for våre andelslag på Eksperten da Nettavisens svenske travekspert traff med det meste under jackpotomgangen på Dannero og hele 16 av hans andelslag gikk inn med seks rette og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt der. På Jarlsberg under V65-omgangen senere på søndagen ble det ikke seks rette på noen av våre andelslag, men 11 andelslag inneholdt en eller flere femmere og totalt ble det ca 50 000 kroner tilbake der.

Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag 14. august (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner ble innspilt på Bjerke onsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag 13. august var det jackpotomgang i V64-spillet fra Gävle og hele ni av Nettavisens andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette og ca 16 000 kroner tilbake på hvert av disse. I tillegg ble det en bråte med femmere og firere på de øvrige andelslagene og totalt spilte Nettavisen/Sportspills andelslag til Gävle inn rundt 170 000 kroner tirsdag kveld.

I tillegg ble det solid treff på Øvrevoll under V65-løpene der sist torsdag og en rekke andre spill har også gitt solid gevinst, og siden sist tirsdag har Nettavisen spilt inn over en million kroner på sine forslag her på Nettavisen/Eksperten.

Leangen er altså vertskap for kveldens V65-kjøring her i Norge og denne banen er virkelig en av våre favorittbaner. Mandag for fjorten dager siden (sist det var V65 på Leangen), ble det fullklaff på alle forslag og over 200 000 kroner innspilt. Undertegnede har jobbet knallhardt med løpene denne mandagen og det er en herlig meny Leangen byr på, der det kryr av overspilte favoritter.

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Blekkan stikker fra
Men en banker må vi ha, og den blir kanskje dagens aller største favoritt og da snakker vi om 7 B.B. Petter N. i V65-1. Jomar Blekkans flotte treåring har kun startet to ganger, men imponert voldsomt ved begge anledningene. Moe Odin-sønnen kan sikkert 29 på distansen og når hesten i tillegg har 20 meters forsprang på det vi anser som den eneste hovedopponenten (selv om treåringer forbedrer seg fort), 8 Bleke Huldra, så skal dette være klar fordel B.B. Petter N.

Blekkan er en mester i få fart på hestene fra start, og vi blir ikke overrasket om det skiller både 40 og 50 meter fra B.B. Petter N. til Bleke Huldra ut av den første svingen, all den tid Noralf Brækken må safe litt fra start med svært galopplystne Bleke Huldra. På våre tips her på Nettavisen bankerspiller vi 7 B.B Petter N. på alle forslag, men på Eksperten vil vi også ta med Bleke Huldra på noen av andelslagene.

Et herlig DD-objekt
23. juni hadde undertegnede fått sju rette på V75 på Biri dersom Vidar Hop hadde vunnet med 6 Melling Svarten som dukker opp i V65-6. Selv svært dyktige Vidar Hop klarte ikke å kjøre Melling Svarten i trav den dagen og det er nå engang slik denne hesten er. I kveld har hesten fått springspor på strek og kusk Inge¨Melby melder om et strålende hurtigjobb forrige uke. Melby hadde da satt på kvarte skylapper og det hadde fungert strålende. Melling Svarten blir kun et tredjevalg i spillet i kveld (7 Snonsøy Tinjar blir megafavoritt fra 20 meter tillegg). Det er med andre ord kanonverdi på Melling Svarten i kveld og vi bankerspiller i DD-spillet, og vil også sette opp noen andelslag på Eksperten med Melling Svarten som forhåpentligvis leder V65-finalen fra start til mål. Vi bankerspiller på det minste V65-forslaget.

Vanvittig lite spilt
I V65-2 er det nesten oppsiktsvekkende hvor lite 7 Cabjoy F.C. er markert. Løpet er et ungdomsløp og Stine Aftret er dugandes som kusk i slike omgivelser. Nede som et sjettevalg i spillet og med kun drøye 3 prosent av innsatsene på seg, krysser vi på alle bonger. Sjoner-hoppa er god nok til å vinne et slikt løp.

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august! .

Overspilt favoritt
I V65-5 blir 11 Chakir favoritt på bakgrunn av fine resultater fra Sverige og i Bodø. Men Chakir har ikke imponert oss i noen av disse løpene og i kveld er det altså Mattias Berglund som skal kuske fra 40 meter tillegg på en 2640 meter. Den godeste Berglund kjørte to løp i 2009, kusket ikke i et eneste løp i verken 2010, 2011 eller 2012 og har kun kusket fem løp i år og har ikke vunnet en eneste gang. Svært urutinert kusk altså, og over 2640 meter og 40 meter tillegg er ofte kuskeegenskapene helt avgjørende. 11 Chakir må være en favoritt i fare i V65-5.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.