Blekkan med flere halvsjanser

Leangen-champion Jomar Blekkan synes han har flere halvsjanser i kveldens V5-løp på hjemmebanen. Her kan du lese hans vurderinger, våre tips, og spille til løpene.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Leangen.

Her finner du tipsene til V5B.

Vanligvis har Blekkan vinnersjanser på løpende bånd på hjemmebane, men i dag spiller han outsider-rollen i de fleste oppgjørene.

- Jeg synes jeg har en rekke halvsjanser; hester som kan vinne om alt løser seg. Jeg har vel ingen såkalte klinke vinnere, men jeg har flere oppsitt som spillerne bør merke seg, innleder Jomar Blekkan. Han synes videre at spillerne skal få med seg Rikstoto Direkte-sendingen i kveld for å sjekke hvordan baneforholdene blir:

- I øyeblikket regner det som bare det her i Trondheim. Om det blir kaldt i kveld, blir banen våt og hard. Om det ikke kommer kaldere vær, tror jeg det blir skikkelig tungt, men i øyeblikket er det umulig å spå hva slags bane det egentlig blir, sier Jomar.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Jomar innleder bak ei Järvsøfaks-datter han har på stallen:

- 1 Hjelset Floka er neppe rask nok til å forsvare sporet, men har "kommet seg fælt" den siste tiden. Jeg tror vi kjemper om en trippelplass. Med klaff kan det gå riktig så bra, men siden sjansen er stor for at vi blir overflydd fra start, må vi ha litt tur underveis.

- 1 Saltwater Taffy (2. løp/V5A-1) er en luring. Hun er mye bedre enn raden og er kjapp fra start. Jeg gjør et forsøk på å svare opp føringen og tror på en ok sjanse. Skal med på bred gardering.

- 7 Alsaker Sylvester (3. løp/V5A-2) var jeg godt fornøyd med sist. Det blir ikke enkelt å slå 1 Vinraua, men synes vi skal ha en bra sjanse til å slå de øvrige. Her tror jeg på en trippelplass, og om spillerne skal gardere Vinraua, bør Alsaker Sylvester være den første streken man føyer til.

- 10 Pelle Zoot (4. løp/V5A-3) var bra sist og satt fast med mye krefter igjen gangen før. Bakspor er et minus, men motstanden er overkommelig. Jeg innbiller meg at tung bane er et minus for hans del, men uansett skal vi tidlig med på alle bonger.

- 1 Hagar Frøkna (5. løp/V5A-4/V5B-1) står fint til, men jeg har ikke vært borte i hesten. Trolig er det smyg til en bra plassering som gjelder.

- 11 Jærvsø Jo (6. løp/V5A-5/V5B-2) står vrient til i annen rekke. Formen er nok ok, men han er meget vrien å vinne med. Er vi i sjiktet rundt en trippelplass, er jeg godt fornøyd.

- 5 Khamaro Kahn (7. løp/V5B-3) er en premiekandidat. Sporet er perfekt og formen fin, men jeg tviler litt på at han er god nok til å kjempe om seieren.

- 4 Kluivert (8. løp/V5B-4/DD-1) er en riktig bra hest når han fungerer optimalt. Vi står nydelig til i kveld. Jeg sikter inn føringen og håper å lede hele veien. Det er vel først og fremst 6 Aunpål å slå.

- 11 Cickan Laday (9. løp/V5B-5/DD-2) står sjanseartet til, men hesten er i veldig bra form. Jeg holder 9 Tambrosia Line som klar favoritt i dette oppgjøret, men bak henne tror jeg vi skal dukke opp, avrunder Jomar Blekkan.

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin