Blekkan med nøkkelen igjen

Foto: Hesteguiden.com

Vinner Jomar Blekkan med Nice Moment, Husanlynet og Thai Olympic, går det mot en lav utbetaling. Taper samtlige, blir det penger. Vi går imot alle sammen.

Klikk her for V5-forslag til Leangen

LUNSJTRAV LEANGEN: Jomar Blekkan kjører med en fantastisk flyt om dagen og vinner nærmest på bestilling på hjemmenbanen Leangen. Han vinner temmelig sikkert i dag også, men vi er ikke så sikre på at toppkusken slår til med alle favorittene. Da ingen av dem virker helt sikre, går vi likegodt imot samtlige.

1 Nice Moment trillet ball i hatt med konkurrentene i debuten. Han skal være enda bedre nå, men autodebut er alltid usikkert. Vi velger derfor å gardere. 9 Sebson Senator var riktig bra sist. Sjanseløs mot Nice Moment da, men stod tyve meter bak ved den anledning. I dag står de på samme distanse og Sebson Senator står attpåtil i rygg på favoritten fra start. 4 Nelle Egon har vi aldri sett i løp, men han vant på 16,3 sist på en rask sprint og må med på gardering. 2 Basso og 4 Dornenkønig kan også blande seg inn i striden på en feilfri dag.

Han virker ganske solid 7 Marinara ÅS (V5-2). Står langt ute på vingen, men tar trolig sin tredje seier på dobbelt så mange forsøk med klaff. 9 Early Morning lyste i prøveløpet på sterk tid. Stor outsider. 2 Over Night La Marc tapte knepent for gode Glad Cocktail nest sist. Den dagen var Melhus-traveren riktig bra og flere gode hester i grunnlaget ble slått. Var ikke på topp sist, men tilbake i slag har han avgjort sjansen.

Trykk her for å se eksperttipset fra Sportspill

3 Husanlynet (V5-3) spurtet voldsomt mellom hester i V75 på Biri sist og var knepent slått av seiersmaskinen Are Odin. Enklere imot denne gangen og han kan være en banker. Opponenten 1 Even Oliver står i førstespor. Risikerer å bli overfløyet fra start, men har sjansen om han kommer riktig til. Han brukte tid på å få opp farten på Biri. Drar fordel av mellomdistanse i dag. 4 Rampelars ble bortvist på Biri etter ureglementert volting. Kan få en herlig revansje nå med autostart.

5 Gazz Away blir favoritt i V5-4/DD-1. Han har travet flere fine løp og har en grei oppgave også denne gangen. Prøver seg på tet. Skulle han bli svart opp blir det dog vanskelig. 9 Aron Brunello satt fast for lenge sist, men spurtet godt da åpningen kom til annen bak nettopp Gazz Away. 6 Haveaheart er mye bedre enn raden og skal voktes feilfritt. 1 Be My Banker og 3 Contio er andre garderingsobjekter fra fine spor.

5 Thai Olymoic suser til tet. Moralen har ikke vært som best og vi tviler litt på psyken på hesten. Vi hadde hatt enda mer tro om han tok opp fra start og hadde kjørt avventene, men fra dette sporet tror vi Blekkan vil sitte foran i et relativt enkelt selskap. 1 Prince Monet står interessant til. Vil få en super reise herfra og skal med på kupongen. 7 Lython Abroad er variabel. Vallaken er langt fra sjanseløs om han kommer riktig til. 8 Be My Hero avsluttet så det luktet svidd sist. Nå er utgangsposisjonen komplisert og mye skal klaffe for Garberg-traveren, men han har iallefall kommet bedre til med to strykniger (4 og 6) på innsiden.

Tast her for V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her