Blekkan med storfavoritt i V5

Jomar Blekkan innleder kveldens V5 på Leangen med en stor favoritt. Her kan du spille og lese våre tips til kveldens doble V5-omgang.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Leangen.

Her finner du våre tips til V5B.

Det arrangeres kun 8 løp som utgjør kveldens doble V5-omgang. Det betyr at V5-1A allerede starter i det første løpet. Her blir Jomar Blekkan storfavoritt med Kallstjærna. Ei 5-årig hoppe som er overlegen på kapasitet, men ikke helt stø på beina.

Ved siden av Jomar Blekkan blir Arne Nilsen en av kveldens nøkkelkusker. Han har innledet sesongen bra på hjemmebanen, og vi tror den fine trenden fortsetter. Han sitter forøvrig opp bak begge våre bankere for kvelden.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Sist løpsdag var det hard vinterbane, og det blir mye av de samme forholdene denne gangen. Vi var i kontakt med sportssjef Arngrim Søpstad ved lunsjtider, og han kunne fortelle om litt snø og 2 minusgrader. Dermed blir det fin vinterbane, og det må benyttes pigger bak.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin