En ny strålende trav- og galoppuke står foran oss. Den by r på en herlig V75-omgang på Bjerke tirsdag kveld. Onsdag jakter Rolf Lerum nye suksesser i V86 Xpress når Bjerke er en av to arrangærbaner sammen med Solvalla, og der det er 17 millioner i premiepotten. Lørdag er det V75 med flere storløp på programmet på Bergen Travpark, og søndag er det jackpot i V64 galopp på Bro Park (291 579 SEK ekstra). I tillegg er det superlunsj på Øvrevoll onsdag med 11 løp på menyen, inkludert flere storløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før alt dette skjer, skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Den byr på en flott V65-omgang på Leangen i kveld og en ditto flott V64-omgang på Mantorp der blant annet Frode Hamre-trente Asteroid jakter 300 000 SEK i førstepremie i V64-6. Mandagen innledes med V4-lunsj på Hagmyren.

Men i denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen. I V65 er det som spillestopp kl 18.55. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jeg valgte en bankerfri løsning forrige mandag og traff svært godt med tipsene da.

Kr 960 ble til drøyt 5 000 kroner på Leangen mandag 4. oktober
Det ble forholdsvis oversiktlig i V65-spillet forrige mandag. Men kun ett førstevalg vant i omgangen. Omgangens klart største favoritt 7 Kvåles Ruin vant ikke sitt løp og det endte med 3 329 kr i utbetaling for seks rette. Mitt V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 5 065 kr. Totalt ble det klaff for 15 andelslag på Eksperten.

Når det gjelder kveldens V65-omgang, vurderte jeg både 5 Bijou i V65-5 og 4 Ann's Prince T. i V65-6 som mitt bankertips. Etter litt grublerier, endte jeg opp med førstnevnte.

Blekkan i seiersstim
Jomar Blekkan har solid sving på seiershjulet for tiden. Forrige mandag vant han med en strålende opplagt Borea del Circeo i V65-6 og en god Casartelli i V4-1. Torsdag imponerte Alma Prins med en flott seier i V64-5 i Østersund. I kveld har en rekke gode vinnersjanser, blant annet med 5 Bijou i V65-5. Fireåringen var solid toer i et V64-løp i Østersund torsdag og nest sist var hesten strek tredje i Josef Kleins æresløp på hjemmebanen. Møter noen bra utfordrere i kveld, men Blekkan sitter på den beste hesten. 5 Bijou blir min V65-banker på Leangen i kveld.

Garberg hele veien i V65-6/DD-2?
4 Ann's Prince T. blir stor favoritt i V65-6/DD-2 og fungerer Bjørn Garbergs flotte fireåring, tror jeg det er gode sjanser for tet og slutt. Stod med to strake seire, før han måtte nøye seg med andreplass sist i Østersund. Mistet litt travet mot mål da og det har han også gjort noen ganger på Leangen. Sprint er neppe noe minus. Jeg går all-inn på kombinasjonen 5 Bijou og 4 Ann's Prince T. i kveldens DD-spill på Leangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men både i V65-spillet og V5-spillet, garderer jeg bredt i V65-6/V5-3 og tar med seks hester på de aller fleste forslagene.

Trøndern skal gi storfavoritten kamp
Normalt hadde jeg lansert 9 Bleke Silver i V65-1 som min V65-banker på Leangen i kveld. Men Arve Sjoners seiersmaskin har ikke vært som best i det siste og var regelrett svak i sitt siste løp for en drøy måned siden. 4 Trøndern er det klare motbudet i løpet og Jomar Blekkan skal by opp til dans i kveld med Trøndern som kan ta årets første seier i V65-1 i kveld.

Blekkan har mer på lur
Vinnersjansene er mange for Blekkan i kveld og i V65-2 synes jeg 2 L.J.s Red Rajah har en spennende oppgave foran seg. Fireårsvallaken kom strålende tilbake til fjerde etter startgalopp i Østersund i sin siste start. Bra startspor i kveld og passende motstand, gjør at jeg setter denne først på min rangering i V65-2.

Unghesttalentet endelig tilbake med seier
6 B.B Messi blir mitt "drag" i V65-3. Den seks år gamle vallaken vant to løp som fireåring og det ble stilt store forventninger til hesten. Har imidlertid ikke klart å følge opp og tok sin siste seier så langt tilbake som 31. mars 2019. I kveld har hesten en fin oppgave foran seg i V65-3 som er et løp for ungdomskusker. Dyktige Rakel Krabseth kusker i kveld.

Blekkan har mer på lager
Jomar Blekkan kan vinne de fleste V65-løpene i kveld. I V65-4/V5-1 sender han ut treårige 6 Alma Solan i et svært så billig løp. Ble fjerde i et sterkt treårsløp sist og står uten seier på sine fire første løp i karrieren. Blekkan er optimist foran kveldens løp og jeg setter Blekkan først også i V65-4/V5-1 med 6 Alma Solan.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.