Blekkan skal sørge for ny Leangen-fest

Deweydefeatstruman er en av mange vinnersjanser for Jomar Blekkan på Leangen mandag.
Deweydefeatstruman er en av mange vinnersjanser for Jomar Blekkan på Leangen mandag. Foto: hesteguiden.com

Sist mandag ble det fest og over 250 000 kroner innspilt på Nettavisens V65-forslag. I kveld setter vi pengene på Leangens mangeårige champion.

Sportspills meny mandag:
V64 Halmstad: Saftig jackpot med 1,5 mill ekstra
Oddstips 1: Empoli er gode nok
Oddstips 2: Her er vinneren av bunnduellen

Sist mandag ble en strålende opptur for mine V65-tips. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ble også fantastisk opptur for Nettavisen og undertegnedes V75-tips på Drammen forrige lørdag. Jeg lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 820 000 innspilt totalt.

Etter den fantastiske helgen har jeg hatt noen fridager fra travtipping, men vi får håpe storformen sitter i til kveldens V65-omgang på Leangen. 


Storfavoritt banker
Jeg har ved en rekke anledninger fremhevet hvor lite "farlig" det er å spille storfavoritter som V65-banker. Det er å fange hestene ute på kanten som er kunsten og i kveld velger jeg således å bankerspille Jomar Blekkan og storfavoritten 9 Master Kemp i V65-4/V5-1.

Kun galopp imot
Kapasitetsmessig er hesten dønn overlegen i dette selskapet og det er verd å merke seg at hesten møtte likedan motstand i den eneste starten for Jomar (10/11). I kveld er det færre hester på startstreken og det er selvsagt en klar fordel for Master Kemp som starter fra 40 meter tillegg. Uten galopp skal dette være en  vinner og dermed er det "all-in" på 9 Master Kemp i både V65 og V5.

Burde vært favoritt
I V65-2 blir faktisk 4 Midnight Moon ganske klar favoritt. Det synes jeg er feil. Jeg lanserer 1 Crimson Pirate og Ragnhild Bjørnbeth som min klare favoritt og et klart bankeralternativ. På de to minste V65-forslagene her på Nettavisen bankerspiller jeg den meget formsterke vallaken som imponerte med dødens-seier nest sist på Leangen. I sin siste start avsluttet hesten strålende til fjerde i et meget tøft V76-løp på Bjerke 26/11 (Oscar Ribb vant det løpet). Startsiden vil selvsagt avgjøre mye i V65-2 og det er reell sjanse for at Crimson Pirate blir overflydd.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Variable 4 Midnight Moon er den mest sannsynlige tethesten, men jeg tror Ragnhild Bjørnbeth sitter bak en hest som er god nok til å vinne fra dødens. På det største V65-forslaget velger jeg å stå på to hester og velger således å droppe mye spilte 7 Wy Fi uten at jeg tror den er sjanseløs, men lommeboken er som kjent ikke utømmelig.