*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Blekkan spiller hovedrollen

Deweydefeatstruman og Jomar Blekkan bankerspilles i V65-1 på Leangen i kveld.

Leangens mangeårige champion er veldig sentral til kveldens V65 på hjemmebanen. Han kusker blant annet Nettavisens V65-banker.

18.02.15 09:57

Sportspills meny mandag:
V4 Mantorp: Lerum byr på en spennende banker

To mandager på rad har det blitt favorittparade på Leangen og ingen utbetaling for fem rette. Det har vært litt overraskende all den tid løpene har sett åpne ut på forhånd. I kveld velger jeg å bankerspille en hest som kommer til å bli storfvaoritt i V65-1. Det er fortsatt ingen fare med å spille storfavoritter som banker. Det gjorde jeg blant annet mandag 8. desember i fjor da jeg bankerspilte Heartbreaker V.S. i V65-1 (markert på 80,8 prosent og Izon Rags i V65-3 (markert på 64,7 prosent).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Begge vant og V65-utbetalingen stoppet på meget pene 14 996 kroner. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt den dagen. Det skulle mer enn noe annet illustrere min gjentatte påstand om hvor lite farlige det er å spille storfavoritter som bankere.

Undertegnede har hatt solide treffere på Leangen de senere årene og har et solid kontaktnett i Trøndelag. Her er litt av ade andre godbitene de siste månedene:

Lørdag 24. januar ble det storeslem så det holder for mine V75-tips på Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Mandag 22. desember ble det V5-fest på samme bane. Det minste V5-forslaget (innl.pris kr 168) satt klokkerent og betalte tilbake 3 142 kroner. Mandag 29. desember ble det klaff for de største andelslagene på Eksperten (seks andeler a kr 339 og fire andeler a kr 500) fikk fem rette og sørget for meget pene 10 277 kroner i V5-utbetaling.

Mandag 12. januar ble det påny strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste spilleforslaget ( innl.pris kr 448) satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 626 kroner. Tirsdag denne uken var det lunsjtrav på Leangen og da ble det igjen herlig klaff i V5. Spilleforslaget på 1980 kroner (seks andeler a kr 332) traff med fem rette og ga solide 22 761 kroner i utbetaling.

Tirsdag 22. januar ble det fullklaff for det største V5-forslaget under lunsj-V5'en på Leangen og meget pene 22 671 kroner i utbetaling. Totalt har det blitt over 1,5 millioner innspilt på Leangen bare i løpet av de to siste månedene og mandagens V65-meny ser helt vidunderlig ut på forhånd.

Sist mandag kom det en skrell i V5-spillet da 15-oddseren og sjuendevalget Kalland Scofield vant V5-4. Den hesten hadde jeg markert på fire hester og sørget i det minste for brukbar uttelling i V5-spillet.

Blekkan har V65-bankeren
Jomar Blekkan er som alltid sentral når det er trav på Leangen, og mange ganger de senere årene har jeg valgt å gardere Blekkans favoritter, da hestene han kusker blir overspilt ofte. Når det gjelder 1 Deweydefeatstruman i V65-1, så blir også denne tildels overspilt, men oppgaven er dønn riktig og formen er trolig bedre enn noengang. Ingen nekter Blekkan teten fra spor en i volta og hvem skal da trykke opp farten?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Tet og slutt?
Det lukter demping underveis og full fart mot mål. Det kan selvsagt gi muligheten for 2 Mojo's Ripasso (som trolig er hesten som får lederrygg) eller eventuelt 3 Synjo Star (dersom denne får lederrygg). Men at noen av disse da skal ta ned speedige 1 Deweydefeatstruman har jeg ikke veldig stor tro på. Ergo blir 1 Deweydefeatstruman i V65-1 min hovedbanker i V65-spillet på Leangen i kveld.

Garberg blir ikke spilt
I V65-2 er det en utfordring å finne vinneren. Det er et lavgrunnlagsløp for varmblodshester og her tyr jeg til bred gardering. 7 Tanita's News og Bjørn Garberg satt bom fast i et nesten helt identisk løp på Leangen for fjorten dager siden (9 Fernando vant det løpet). Tanita's News så pigg ut da, men blir likevel knapt rørt i totoen i kveld. Se litt opp for denne.

Stensen kan få en fin kveld
Biri-trener Andre H. Stensen har hatt en flott innledning på 2015 og har allerede vunnet seks løp på Leangen, deriblant tre V75-seire 24. januar. I kveld kusker han flere spennende hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


I V65-5/V5-2/DD-1 kusker han den årsdebuterende fireårshoppa 3 Debbie B.R. Det var ei hoppe eier og trener Roger Mortensen hadde tro på i fjor, men det klaffet ikke. I kveld kommer hoppa ut etter nesten fem måneders pause og treningsrapportene er gode. Det kan være tet og slutt og i DD-spillet bankerspiller jeg hoppa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Kan være en årgangsener
I V5-5 kusker Stensen den debuterende treåringen 1 Haugestad Bubben. Den fintstammede treåringen har samme mor som millionhoppa Wik Ida of gode Wik Emil og har altså noe å slekte på. Thomas Mjøen kusket hesten i en lokalkjøring i januar og mener det er en sikker vinner i kveld, mens Stensen likte hesten svært godt når han kusket denne i prøveløpet. Svært mye tyder på at Bubben leder hele veien i V5-5 og hesten blir min klare V5-banker i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag