Blekkan viser vei mot jackpotmillionene

B.B. Petter N. og Jomar Blekkan er Nettavisens V64-banker i Østersund fredag.
B.B. Petter N. og Jomar Blekkan er Nettavisens V64-banker i Østersund fredag.

Det er stor jackpotomgang i V64-spillet fra Østersund fredag og flere norske hester med stor vinnersjanse. Vi bankerspiller Jomar Blekkan og B.B. Petter N.

Sportspills meny fredag:
V75 lørdag: Nettavisen i knallform og dobbel 7'er pott
V65/V4 Solvalla: Jansson duger fortsatt
V65 Biri:
Lurer hun gutta igjen?
Dagens dobbel: Fredagskos til 3,04 i odds
Dagens oddstips: Spisskrise kan gi Gudjohnsen sjansen

Håndball-EM: Norge er for stor favoritt

Vi har en meget flott trav- og galopphelg foran oss og det store høydepunktet er naturligvis V75-omgangen på Bjerke som byr på finaleløp og dobbel sjuerpott.

Nettavisen har hatt en strålende tipsflyt de siste 14 dagene. Det hele startet under V75-løpene på Drammen 5. desember der hele 38 andelslag gikk inn med sju rette og hver seg betalte tilbake ca 20 000 kroner og totalen den dagen passerte 800 000 kroner innspilt.

I tilllegg er det verd å nevne noen andre høydepunkter: 1) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 2) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 3) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tirsdag kveld sa det pang igjen og som sist tirsdag ble det full fest for Rolf Lerums spilleforslag. Hans mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 400) betalte ut hele 10 546 kroner. Utover det ble det seks rette for hele 33 andelslag og over 350 000 kroner innspilt. 20-oddseren og femtevalget 9 Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød ble fanget på kun to hester i V65-4 og var svært medvirkende til spillefesten.

Fredagen byr på V65/V4 fra Solvalla på ettermiddagen. Til kvelden er det Biri som har ansvaret for V65-omgangen her hjemme, mens Jomar Blekkan og Odd Arne Kjøsnes er blant det norske innslagene når Østersund byr på V64 fra Sverige.

All den tid det ikke ble utbetaling på fire rette under V64-løpene på Åby torsdag kveld, ligger det herlige 1.244.867 SEK ekstra i sekserpotten til kveldens V64-omgang i Østersund og Nettavisen tror på norsk suksess i flere av løpene. Bankeren er det Jomar Blekkan som trener og kusker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Blekkan har trua
Fireårige 10 B.B. Petter N. har levert en bra sesong hittil og starter i kveld i V64-2 som er et vanlig grunnlagsløp. Har trukket bakspor, men motstanden skremmer ikke. Var god i seiersløpet nest sist på Leangen, og stod feil til på 20 meter tillegg i et V75-løp i Drammen for fjorten dager siden. Jomar Blekkan var optimist når vi pratet med ham fredag morgen, og det at han kan bruke pisk er en klar fordel for litt egenrådige B.B. Petter N. Vi bankerspiller hesten i V64-2.

Flott hurtigarbeid
I V64-4 blir norske 11 Gaardens Viktor stor favoritt i et treårsløp tross 40 meter tillegg (hoppene har fått 20 meters godtgjørelse). Undertegnede sjekket status med hestens eier og trener Beate Halvei Klomstad fra Melhus nå i morgentimene fredag. Hesten ble strøket fra en tiltenkt start for noen uker siden, på grunn av forkjølelse. Den er ok nå og hesten var inne til et hurtigarbeid mandag og fungerte flott da. Men 40 meter tillegg er nå engang 40 meter tillegg, og det kan bli trafikktrøbbel på veien. Vi velger å gardere litt i V64-4 og har gode rapporter på strekhesten 2 Moe Pärla.

Henrik lurer dem
Bergsåker-trener Henrik Svensson har lagt bak seg en flott sesong og har flere fine vinnersjanser i kveld, blant annet med 7 Athos Amok som kan få tet fra sitt flotte startspor (voltestart).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er litt usikker form på favoritten 11 Unogaren og da lanserer vi et frekt DD-spill med 7 Athos Amok som DD-banker.