Bli med i jakten på 30 mill.

Foto: Norsk Rikstoto

Bli med Kurt og Håkon i jakten på gigantpotten i lørdagens V75-omgang på Bjerke.

Klikk her for å lese om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

V75-potten har steget jevnt og trutt de siste ukene, og lørdag 21. desember vil det være mulig å vinne 30 millioner kroner på Bjerke travbane.

Det finnes flere måter å kjempe om V75-potten på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipsene til Nettavisens traveksperter (kommer på Sportspill.no lørdag formiddag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potte, kan imidlertid andelslag på Eksperten være en god løsning.

Når du kjøper deg inn andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Andelslag fra 50 til 2000 kroner
Til lørdagens V75-omgang har våre traveksperter Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen har satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000 og 2000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag