Bli med i kampen om 37 mill.

Kurt Leirvåg, Håkon Einar Hansen og Frode Gjesdal har satt opp en rekke andelslag på Eksperten i jakten på lørdagens enorme V75-pott.
Kurt Leirvåg, Håkon Einar Hansen og Frode Gjesdal har satt opp en rekke andelslag på Eksperten i jakten på lørdagens enorme V75-pott.

Kurt, Håkon og Frode jager lørdagens gigantiske V75-pott. Du er invitert.

Nederst i saken kan du spille Nettavisens V75-lag på Eksperten.

V75-potten har steget til formidable 37 millioner kroner, og lørdag 1. mars er travsirkuset lagt til Drammen Travbane.

Det finnes flere måter å kjempe om V75-potten på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipseen til Nettavisens traveksperter (kommer fredag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potter, kan imidlertid andelslag på Eksperten være en god løsning.

Når du kjøper deg inn i andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Andelslag fra 50 til 2000 kroner
Til lørdagens V75-omgang har våre traveksperter Frode Gjesdal, Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000, 1500 og 2000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Under finner du et utvalg av Nettavisens V75-andelslag. Klikk på "Se flere Eksperten-spill fra Mediehuset Nettavisen" for hele tilbudet.