Blir Boden lykkeboden?

Foto: Norsk Rikstoto

Vi hadde flott suksess med våre V4-tips tirsdag og håper på mer suksess i Boden onsdag.

Onsdagens travmeny består av V4-løp fra Boden, ettermiddags-V5 fra Odense og en flott spillemessig og sportslig V65-omgang fra Bjerke.

Under tirsdagens V4-løp på Åby ga vi dere en strålende banker i form av tredjevalget Askhults Sigvard og dermed ble det fine 807 kroner tilbake på det mellomste forslaget (innl.pris kr 252). I DD-spillet ble det enda bedre, de som fulgte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kunne kvittere ut meget pene 2291 kroner. Vi har ikke en like sprek banker å by når Boden arrangerer V4 onsdag, vår banker blir ganske klar favoritt.

Innleveringsfrister Boden
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Forblir ubeseiret?
Vi snakker om femårige 2 Pompano som ikke debuterte før i slutten av fjoråret, men From Above–sønnen var meget bra forberedt til den starten for han vant ganske kontrollert. Løp i kroppen må ha hjulpet for denne krabaten, som i følge trener og kusk Petter Lundberg ikke tar seg ut i trening. Med kun fem hester fra strekdistansen har Pompano en flott utgangsposisjon i ettermiddag og vi er inne på at Petter Lundberg vil søke seg tidlig mot tet her. Lundberg er optimist og i et ellers svakt felt, synes vi Pompano er dagens beste bankeralternativ i V4-3/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Forbedret nå?
Vårt drag denne onsdagen kommer ut allerede i V4-1. 6 Digital Creation var direkte svak første gang ut i ny regi. Det tror vi var en dårlig dag på jobben. Skal uansett ha gått fremover med det løpet i kroppen, og dagens motstand er betydelig enklere enn det Super Photo Kosmos-sønnen er vant til å møte (har startet mye på Solvalla denne tidligere). Med den rutinerte ringreven Ove A. Lindqvist som kusk, synes vi hoppa skal ha en bra vinnersjanse i denne meget svake poengjakten. Blir et andrevalg i spillet, og kan være en frekk banker for de som vil ha to bankere.