Blir det Panik i Bergen?

(Hesteguiden.com)

I en ualminnelig flott lunsjomgang på Bergen travpark torsdag, har vi god tro på fjerdevalget Panik i V5-2. Men vi velger en bankerfri løsning.

Sportspills meny torsdag:
V4 Eskilstuna: Tilbake som en vinner
Oddstips: Tora er ikke rask nok

Torsdagen er det full fres i totoen, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Eskilstuna i Sverige og på Bergen travpark her hjemme. Til kvelden tilbys det spill til en flott V65-omgang på Åby hos søta bror samt en dobbel V5-omgang til Klosterksogen i Skien er på berget, og vi har jobbet frem tips til alle baner.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5 kl 13.37
DD kl 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Bergen travpark er arrangør av torsdagens lunsjtrav her hjemme og sportslig er det overraskende god kvalitet på løpene. Vi har ikke funnet en banker denne torsdagen, men det skiller godt på hestene i flere av løpene og vi har god tro på tipssuksess. Tre hester gjør normalt opp i V5-2 og V5-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Endelig for Panik?
De som følger våre tips til Bergen travpark, har nok lagt merke til at vi har obset for 3 Panik som starter i V5-2. Dessverre har en defensiv Rolf Tvedt ikke fulgt med i timen, men torsdag er det på tide at han våkner. Sist i Bergen ble hesten sittende bak en konkurrent som ikke gikk framover og når Rolf Tvedt endelig satte fart var det for sent. Kapasiteten er skyhøy på denne tyskeren og bilstart er neppe noe minus. Vi er nødt til å sette hesten først igjen torsdag.

Han utfordres av to hester. 1 Chelsea Tranns S. har utviklet seg meget fint de siste månedene og Ove Wassberg tror hesten kan forsvare sitt innerspor bak bilen torsdag. Burde kanskje holdt unna for Pomodori Gubi sist, men det var langt ned til tredjehesten. 4 Puskas Blue har vært på trippelen i tre av fire starter her til lands og er nok også ute etter teten. Skulle Pål Buer komme seg dit, blir det neppe lett å fange denne til slutt. Vi synes disse tre skiller seg klart ut, selv om det er brukbar form på både 5 Antaro og 3 Showmetheglory.
Rangering V5-2: A: 3 B: 1-4 C: 5-3-12-11-9-7 D: 10-8-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan ikke bankerspille nå
Odd Storetvedt har gjort en strålende jobb med 1 I.D. Gann Gill, men torsdag blir hesten kraftig overspilt i betydelig tøffere selskap enn han har møtt i fire strake seiersløp. Nå er det ikke så veldig mange startraske hester i første rekke her, så det er ikke helt umulig at Odd Storetvedt kan forsvare teten. Var rett og slett lysende sist i Bergen og 13.9 er sterke papirer i minusgrader. Har dog vært hardt matchet på slutten og kan få en reaksjon torsdag.

4 Delphis Jag er kanskje god nok til å vinne fra dødens. Vallaken er vant til å møte tøffere motstand enn dette og unngås galoppen er Delphis Jag garantert med i seierskampen. 5 Excella burde holdt unna sist fra tet, men det tok imot siste 100 og Priority Photo tok seg forbi. Har faktisk ikke gått bilstart i Norge, men kan kanskje utfordre om teten. Vi synes disse tre skiller seg klart ut her, all den tid 9 Ønas William rett og slett var dårlig sist.
Rangering V5-4/DD-1: A: 1 B: 4-5 C: 9-10-8-6-3 D: 3-11-7-12

Det lukter Vikar
I V5-innledningen er det mye som tyder på at en feilfri 8 Vikar vil være først på målfotoet. Motstanden er svakeren enn i de foregående løpene og trolig er det bare galopp imot torsdag. Etter tre strake seiersløp, synes vi Vikar avsluttet strålende til andre bak Fjord Oda sist.

Kraftig på gang igjen er 9 Tun Tora som var så god i fjor vår. Mistet helt formen utover høsten, men de siste innsatsene har vært oppløftende og Tun Tora kan sørge for en riktig fin lunsj for Odd Storetvedt. 11 Karmøy Eld har vært litt uheldig i sportrekningen her. Formen er helt på topp, men hun skal ikke gjøre så veldig mye selv denne dama. 10 Erdinger mangler fortsatt litt på farten, men styrke er det mer enn nok av.

6 Blisjur galopperte i et lovende angrep på siste bortre sist og får trolig tet her (dersom Landass skjønner at han må kjøre i rygg med 3 Spikdrøm). Kan være en fidus her. 1 Espeset Julie har skuffet i sine to siste løp, etter å ha vært god i seiersløpet tredje sist. Flere vinnerkandidater er det garantert ikke i dette løpet.
Rangering V5-1: A: 8 B: 9-11-10-6 C: 1-3-2-5 D: 12-7-3

Kun sju hester
I V5-3 er det kun seks hester til start, men slett ikke lettløst av den grunn. 7 Stjerne Kvikken vinner nok ikke (ursvak sist), ei heller 1 Vertigo Faks, men de fire andre er vanskeligå skille. 4 Schuvablessa driver stadig med disse tullegaloppene sine. Lite felt er en klar fordel og har denne dama tak i dem ut mot oppløpet, er hun trolig vinneren.

3 Todina har vært bra i sine to siste starter og kan vinne igjen. 6 Solberg Jerkeld går opp en klasse torsdag, men er en tøffing. 5 Øyseira vant meget lett på Forus sist, og selv om motstanden er tøffere her får hun plass på kupongen.
Rangering V5-3: A: 4 B: 3-6-5 C: 1-7

Tilbake som en vinner
5 You Va Bene varslet vi om sist at 2600 meter ikke var en fordel og det stemte. Normalt er hesten en soleklar seierskandidat her, men det kan også ha vært et varsel om formsvikt sist. Hesten har tilsynelatende vært i form i en evighet nå, men vi setter ham først.

4 Oeuvre D'Art fikk alt sydd opp i tredje innvendig sist, men gjorde likefullt jobben nedover oppløpet og tok seg forbi 1 Trigger As. Kan vinne igjen. Hypervariable 3 Phone har vist at han kan slå bedre hester enn dette, men vallaken har vært svak i sine to siste løp. 8 Romarino går opp en klasse her og startsporet er krevende. 1 Trigger As (burde vunnet sist) og 6 M.T. Funky Dude (tøft meldt, men vi liker denne hesten - er nå strøket) er begge aktuelle på videre gardering.
Rangering V5-5/DD-2: A: 5 B: 4-3-8 C: 1-11-2-7-9 D: 12