Blir ikke brakodds i dag

Pitter her med Arild Berås.
Pitter her med Arild Berås.

24. november i fjor vant Pitter til over 53 i odds på Sørlandet. Under fredagens ettermiddagstrav på Bjerke blir ikke oddsen like høy.

Det er bare å glede seg til en vidunderlig travhelg godtfolk. Bjerke travbane byr som kjent på Oslo Grand Prix søndag og på en heidundrende V75-omgang lørdag. Det er naturligvis også V75 søndag.

Før den tid skal vi gjennom en hektisk fredag og siden det er helligdag i Sverige i dag, blir det endrede innleveringsfrister.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Her er fredagens spillmeny med innleveringsfrister.
V4 Axevalla kl 12.45
V5 Axevalla kl 14.08
Ettermiddags-V5 Bjerke kl 14.55
V64 Kalmar kl 15.10
V65 Biri kl 18.30
V5 Biri kl 19.41

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Nettavisens travredaksjon jobber på høygir om dagen og til fredagens ettermiddags-V5 på Bjerke, velger vi å garderer folkebankeren 7 Tin Balder i V5-spillet. Fireåringen er ikke prikkfri i travet for tiden og han møter noen skarpskodde konkurrenter i dag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

En frekk dobbeltbanker
Vi velger istedenfor en såkalt dobbeltbanker i V5-2 og tar en litt risikopreget variant. Vi betaler naturligvis for favoritten 9 Tooltime, men i tillegg betaler vi for 4. valget 2 Pitter. Pitter har fått tre løp i kroppen nå og var svært så positiv på Jarlsberg sist fredag. Sprint er ikke noe minus og hesten vant faktisk fra dødens fjerde sist. Det flyter på enormt bra for Geir Flåten om dagen også og det er sjelden noe minus. Således står vi på 2 Pitter og 9 Tooltime i V5-2 på Bjerke fredag ettermiddag.