Bo forsyner seg?

Foto: hesteguiden.com

Bo Westergaard har flere fine vinnersjanser på Sørlandet i kveld, og vi bankerspiller dansken med Sigge D.K.

Søndag er det galoppen som står i førerseter når Täby galoppbane inviterer til storløp på rekke og rad og ikke minst V64 søndag ettermiddag. Våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har gjort Täby til sin "favorittbane" denne sommeren, og høstet en rekke flotte gevinster. Søndag kveld byr Sørlandet på V65, men før alt dette er det Rättvik som gjelder med V4 og V5-spill til lunsj.

På Sørlandet i kveld ser det relativt oversiktlig ut på forhånd, og vi tror Bo Westergaard og Frode Hamre vil forsyne seg grovt av premiefatet. Vi tror førstnevnte sitter bak en vinner i form av 2 Sigge D.K. i den tredje avdelingen, og ellers har dansken flere fine vinnersjanser. Det er slik at Frode Hamre sjelden reiser tomhendt hjem i fra Sørlandet, og eksilbergenseren har to sterke kort på hånden i form av Whata Buz og Alejandro Hall i de to siste V65-løpene på travparken i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ikke lett å se hvordan hun skal tape
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V65-3 er ikke kvaliteten på deltagerne akkurat skyhøy, og lekkert til på strek står 2 Sigge D.K. Hun kommer tilbake etter lang pause i regi Bo Westergaard, og treningsrapportene er strålende. Hun vant på sterke 16.6 full vei i den siste starten i Mai, og vi tror på ny suksess i kveld.

Hestene til Bo Westergaard pleier som regel aldri i å trenge et løp i kroppen etter lang pause før de presterer på topp, og da satser vi på at alt er i orden med denne Quite Easy-datteren i kveld. Det er kun to hester på strek i dette løpet, og da kan ikke kusken få gjort mye feil. Vi tror favoritten leder rundt, og vi bankerspiller.

Vår rangering V65-3: A: 2 B: 7-3 C: 9-4-5-6-1-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1, 2140 meter voltestart
Et litt halvskummelt kaldblodsløp i lavt grunnlag innleder denne V65-rebusen, og på storbongen krysser vi av for hele syv hester. Det ble litt for tøft for 8 Kilekongen i et kvalifiseringsløp til Kriteriet sist (femte på 29.0 full vei), men det er enklere i mot i kveld. Topp vinnersjanse feilfritt, men vi stoler ikke på ham.

Han går litt i rykk og napp, og galoppen ligger aldri langt unna. Da må vi gardere, og både 1 Telisa (går stadig fine løp) og 2 Sanvikskongen (håpløst usikker, men er klart god nok feilfritt) i fra strek skal være tidlig aktuelle ved favorittfall. Kapasiteten er veldig fin på 6 Mjølner Lotta, og vi tror hun duger langt feilfritt.

Vår rangering V65-1: A: 8 B: 1-2-6 C: 4-7-3-13-12-5-9-10-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-2, 2140 meter voltestart
Dette varmblodsløpet i den andre avdelingen teller ikke mer enn syv deltagere, men vi synes likevel at løpet ser litt åpent ut på forhånd. Vi tror 3 I Love Paris er best på kapasitet, og da er 3-årshoppa alt for lite spilt, men kun 10 % av innsatsene på seg. Hoppa er ikke stø på beina, men fartsressursene er veldig fine.

Det har blitt galopp i de to siste startene, men i den tredje siste starten fikk hun sølv på sterke 16.6 full vei. Vi likte veldig godt 2 Love Voice i debuten (vant på 18.1 full vei), og hun må krysses tidlig. Kapabel som få er 4 Alphatron, men det er galoppfare. 6 From Beverly Hills er på vei opp i form, og sporet er fint for henne.

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 2-4-6 C: 7-8-1

V65-4, 2640 meter voltestart
Et monteløp for varmblodshester støter vi på i den fjerde avdelingen, og vi kan ikke få øye på mer enn tre vinnnerkandidater. På vei opp i form er 5 Dreamcatcher, og 10-åringen som var en slager i denne grenen i fjor (vant syv løp under sal), kan ta årets andre triumf med dyktige Siv E. Løvvold på ryggen.

Vunnet de tre siste monteløpene han har gått har 2 Grandslam Volo gjort, og 5-åringen er snakk om hesten å fange i fra tet til slutt. Det var slik at 9 Whatwouldtheysay ikke kunne få fatt i Grandslam Volo i den siste starten (sølv på 15.7 full vei), men med distanseøkningen i kveld, tror vi det kan gå veien.

Vår rangering V65-4: A: 5 B: 2-9 C: 6-8-3-1-4-7

V65-5, 1609 meter autostart
Det ligner en skreddersydd oppgave for 3 Whata Buz i dette sprintløpet for varmblodshester i V65-5, og vi bankerspiller Hamre-traveren på vårt minste spilleforslag. Det ble galopp på en upassende arena i den siste starten, men forut for den starten tok 4-åringen en fin seier på 13.5 over aktuell distanse i fra tet.

Det ligger an til tet igjen, og dersom han ikke bli for hissig underveis, leder han fort rundt om igjen. Siste 50 kan være litt kritisk for ham, og da sikrer vi oss med duoen 2 Starson S.E. og 11 Photo Fantasy på de to største forslagene. Det er full form på dem begge, og med litt tempo på løpet, kan de fange favoritten til slutt.

Førstnevnte har gått mange fine langløp i sommer, og det skal bli spennende å se hva han kan utrette på en kjapp sprint. Han tapte for sistnevnte i et rent speedoppgjør sist, men han kan få revansje i kveld. Photo Fantasy står bokført med to strake triumfer, og formen har neppe vært bedre enn den er akkurat nå.

Vår rangering V65-5: A: 3 B: 2-11 C: 6-1-4-5-12-7-9-10-8

V65-6, 2140 meter voltestart
Tre hester skiller seg veldig ut i dette varmblodsløpet som avslutter denne V65-rebusen, og dersom 1 Space Bee fungerer som han skal, blir ikke 4-åringen lett å fange til slutt. Dansken har vært litt til og fra i aksjonen i de tre første startene her til lands (vunnet to av dem), men han har vist veldig fin kapasitet.

I en feilfri utgave skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse, men vi finner det litt vanskelig å stole helt på ham. På 20 meter tillegg står både 6 Alejandro Hall og 8 Oline Astrup i trange spor, men med feilfri avgang, kjemper de om seieren. Førstnevnte holder stabilt god form, og han gikk et sterkt langløp sist.

Hamre-traveren kunne ikke stå i mot svært gode Vasadu i det løpet, men det finnes ingen av sistnevntes kaliber i dette løpet. Oline Hastrup har vunnet tre av de fem siste startene, og i den siste starten vant hun sprettlett på 13.7 over en sprint. Litt andre forutsetninger i kveld, men formbomben må krysses tidlig.

Vår rangering V65-6: A: 1 B: 6-8 C: 4-7-2-10-13-11-9-5-3-12-14-15