*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bokfører en ny dobbel?

Foto: hesteguiden.com

Ja, sjansene for at Gunleif Tollefsen gjentar bedriften fra sist han gjestet dagens arena, skal være svært gode.

16.07.09 11:14

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Ved den anledningen var Nordli Busa og Horgen Yx to bunnsolide vinnere, og at kuskeformen sitter i viste Rogalendingen ved å kamme hjem er meget pen trippel på Haugaland en uke senere. I kveld er 1 Matina Mack og 3 Todden veteranens våpen i hhv V5-2 og finalen, og uten uhell snakker vi om to nye vinnere.

Matina Mack er snakk om en meget flott hoppe etter Hambletonian-vinneren Tagliabue, og etter den siste innsatsen å dømme, skal 5-årshoppa enkelt ta seg av et løp som dette. Ved den anledningen måtte Gulli-traveren gi tapt for en meget god Tamaran, men å sprinte flotte 14.5 etter litt pause var meget sterkt. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og selv om vår første banker for dagen skulle bli overflydd ned startsiden, skal det normalt løse seg greit med relativt få hester på strek.

Vi var litt inne på at Todden muligens var litt på retur foran den nest siste starten, og selv om 6-åringen vant ved den anledningen imponerte han ikke. I den siste starten var dog Elding-sønnen trolig bedre enn noensinne i et tøft V75-løp til tredje på solide 25.1, og Reime-traveren kan neppe få bedre forutsetninger enn dagens. Normalt inntas føringen på enkleste vis, og da skal ikke vår andre banker for dagen tape et løp som dette.

Vi spiller samlebonger
Med to storfavoritter i boet skal det godt gjøres å få den helt store utbetalingen, og det er da naturlig å satse på samlebonger over hele linja. De tre øvrige avdelingene ser relativt oversiktlige ut, og vi kan ikke forsvare et spill som gjør at vi får V5 en gang i en omgang som denne.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Øvrige vurderinger
V5-1: Vi tror hestene i de beste sporene her gjør opp om den gjeveste sjekken, og en naturlig favoritt etter sin flotte sprinttriumf på 28.6 i den siste starten blir 4 Haukeli Nora. Teten er innen rekkevidde på ny, og Spikeld-datteren er således hesten å fange fra spiss. 5 Lomeblesen jobber på, og Troll Kos-sønnen kan være tøff nok til å ta ned favoritten fra utvendig posisjon.

V5-3: Jevnt blant flere, men vår frekke favoritt blir 10 Walk Of Life. Comets Tail-sønnen viser en stadig stigende formkurve, og innsatsen til tredje på fine 16.6 full vei bak svært gode hester i den siste starten var av det oppløftende slaget. Klart enklere i mot her, og 5-åringen er således alt for lite spilt med sine 12 %! 3 Lukas Elholm gjør en spennende start etter lang pause, og Speedy Herve-sønnen skal regnes tidlig sammen med tetløpende 5 Capucine.

V5-4: Vi støter her på dagens kanskje mest åpne løp, men vi har god tro på at vinneren er å finne på duoen 3 Skøien Pjokken og 10 Espeset Stjerna. Begge har gjort strålende løp i langt tøffere omgivelser nå på slutten, og normalt dukker de opp i striden helt der fremme. Førstnevnte har galoppen som sin verste fiende, mens sistnevnte er avhengig av at det løser seg litt underveis, fra andre rekke.

Ekspertforslag
Til en relativt oversiktlig V5-rebus i Bergen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 960 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en 10 ganger.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag