Gå til sidens hovedinnhold

Bollnäs skal kuppes!

Svensketipsene sitter godt om dagen, og vi satser på at tipsflyten fortsetter i dagens lunsj-V4 på Bollnäs.

Tirsdagens Sportspill-meny:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
Lunsj-V5 Drammen:Krutt i lunsjen
V64 Galopp: Stekhett radarpar på jackpot-jakt
Oddstips: I dag spiller vi Tour de France

Tirsdagen fyres av med spill til lunsjløpene på Bollnäs i Sverige og i Drammen her hjemme, mens det på kvelden kan spilles til en V64-omgang på Täby galopp samt til en V65-omgang på Bergen travpark her på berget.

I V64-spillet på Täby i kveld ligger det 1.386.114 SEK kroner ekstra i sekserpotten siden det ble jackpot på 4 rette i går på Rättvik, og det er selvsagt spennende. Vår ekspert på galopp, Birger Christensen har spilt inn rundt 40.000 kroner på sine andelslag den siste uken, og det kan lønne seg å ta rygg på han på Täby i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I V4-3 i lunsjen på Bollnäs tror vi 6 Fall Star Tooma leder rundt om, og han har virkelig samlet opp til en seier nå. Allstar Hall-sønnen har travet tre solide løp for sin nye trener Henrik Larsson. Tredjesist travet han et meget bra løp til tredje bak gode Crooked og Acriter, som har vært fantastisk de to siste startene.

Fall Star Tooma holdt farten strålende inn i mål i det løpet, og det er ingen i nærheten av Acriter og Crooked sitt kaliber i dette løpet i dag. 4-åringen har samtidig trukket et perfekt springspor, og vi tror Fall Star Tooma sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen blir han veldig vanskelig å ta ned. Sist på Lindesberg fikk han et tøft løp på utsiden av Chica N.L., og Larsson traveren ble litt mør til slutt. Vi tror det ikke er noe i veien med formen, og vi velger å bankerspille Fall Star Tooma.

Innleveringsfrist Bollnäs
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Peak Frontline.
V4-1 er et vidåpent montèløp, men vi tror vi har funnet et artig drag i dette løpet. 14 Peak Frontline har travet to montèløp i karrieren. I det første galopperte hun fra start, men opphentingen var meget bra. Sist på Bollnäs travet hoppa et solid løp til andre bak gode Staro Dynamite. 5-åringen møter ingen av hans kaliber i dag. Samtidig trives hoppa svært godt under sal, og klaffer det bare litt med posisjonene underveis kommer hun til å runde mange til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken