Bonus ordner jackpotopptur

Magnus Jakobsson dukker opp med en kanon i grunnlaget. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Magnus Jakobsson dukker opp med en kanon i grunnlaget. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

1 811 386 ligger ekstra i sekserpotten fra Färjestad denne mandagen, og dette er en jackpotomgang som vi gleder oss til. Vi er klar for en flying start på uken!

Fra Färjestad så BRAKER det løs denne mandagen med en HERLIG JACKPOTOMGANG! Hele 1 811 386 ligger ekstra i potten, og vi byr på en banker som burde bombe rundt feltet. 11 Fossens Bonus (V64-5) er en STJERNE i grunnlaget, og den så helt lysende ut etter pause nå sist. Vi byr ellers på et par GIGA-SJOKK i omgangen, og mer om disse, ja, det finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Färjestad:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne mandagen:V4 på Romme med start 12.20. V65 på Drammen med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Färjestad denne mandagen:

V64-1 : 4 T.X. All In – Vi tar en sjanse i innledningen, og byr på en ide som ikke vil bli mye spilt. T.X. All In gjorde nemlig flere bra løp etter pause i fjor, og den var knallbra etter en lengre pause direkte i 2014 (19.02-Solvalla). Går der helpigg i mål på 14,8/2140m, og den så lysende ut direkte. Er den i en slik skikk etter pause også i 2015 så har den en BRA sjanse mot en overkommelig gjeng. Er kjapp i fra start, og fra et bra spor så vil nok Kajsa klemme til direkte. PASSES! 8 Just Me – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var helt OK nå sist. I Sverige fjerde sist så var den RÅ, og den avsluttet da formidabelt via sjettespor mot oppløpet. Vi hadde 13,3 s 1000m på klokken da. Kan absolutt vinne om den viser noe slikt her. 6 Only In Its Class – Blir BLYTUNGT betrodd på gamle meritter. Dette er dog en hest som har slitt mye, og den er også kastrert siden sist. Vi liker ikke at hester blir kastrert såpass sent i karrieren da dette ofte tar bort tøffheten på dem. Vi er usikker på favoritten, og for oss er dette kun en liten gardering.

V64-2 : 1 Emmy Jovalley – Det finnes noen GODE tilleggshester i dette løpet, men så lenge de holder en noe usikker form, ja, så prøver vi oss med et par hester fra strek med form som mulige godbiter. Når det gjelder draget vårt så ble den plukket ned helt oppunder mål nå sist, og den var bra. Gangen før så avslutter den som en vind, og vi har 12,6 s 500m med alle kreftene igjen. Er KJAPP ut på volte, og den kan fort lede dette løpet lenge. OBS! 2 Nima’s Marion – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den så helt enorm ut nå sist når den bare bomber rundt feltet til en lekende lett seier. Ble i det nevnte løpet også hindret på siste bortre. Blir meget skummel med klaff, og den skal med på bongene.

V64-3 : 2 Hunter Mahan – Holdt godkjent fra tet i V75 sist, men man skal vite det at den ikke kom helt overens med banen, og fikk ikke det nødvendige feste. Har levert det ene fine løpet etter det andre den siste tiden, og kommer den seg avgårde uten galopp så har den en meget bra sjanse i riktige omgivelser. 1 Onyx Bi – Dette er ingen dårlig hest, og vi gleder oss til å følge den på mandag. Nå får den nemlig pisk med seg, og det er nok ikke noe minus. Er bedre enn raden, og den har gjort fine løp på slutten uten at det har klaffet helt. Femte sist på Klosterskogen så sitter den fast med vinnerkrefter bak en såpass god hest som Sweet Commander. Er bedre enn hva flere tror, og dette kan være en artig skrell fra et perfekt spor! Her kan det bli tet, dårligst rygg leder, og vi tar den med på alle våre bonger.

V64-4 : 14 Nobile Di Poggio – Dette er en KNALLGOD montehest, og den er faktisk en av de syv til åtte beste som vi har her i Norden. Femte sist så er den hakk i hel på Muskelmann GT, og den har i det hele tatt møtt bedre hester enn dette. Har vunnet med sko tidligere, og skulle det bli påbudt med sko denne mandagen så vil den takle det. 4 Mccabe – Denne trenger uansett ikke å bli enkel å fange, for dette er en monteoppkomling som er VELDIG bra! Den var klin overlegen nest sist med krefter igjen. Nå sist så avgjorde den sprettlett etter en perfekt reise, og vi har 15,1 s 500m på klokken med mye krefter igjen. Kan kanskje en lav 15-tid, og da lar den seg neppe fange!? Vi dobler derfor opp a-gruppen. Har gått med sko hver gang på slutten, så det passer perfekt. 10 Garcon L.L. – Kommer ut etter et skadeavbrekk, og rapportene er helt OK på den etter dette avbrekket. Er best uten sko på beina, og skulle det bli et påbud om å gå med sko så er det et minus. På sitt beste er den god nok, men vi må innrømme at vi er usikker på den før dette løpet. Garderer man vår duo så skal den selvfølgelig med.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 11 Fossens Bonus – Dette er en KANON i grunnlaget, og den så ikke uventet helt enorm ut nå sist etter et lengre avbrekk. Bare forsvinner i fra til en helt overlegen seier, og vi har 13,2 s 800m på klokken med MYE krefter igjen. Har helt sikkert en 12-tid i kroppen sin, og ingen i dette feltet er i nærheten av den på en normal dag. Rapportene på den er uforandret fine, den takler svært godt å gå med sko på beina, og for oss er dette en klink banker denne mandagen.

V64-6 : 11 Princess Wine – Er på vei mot storformen nå, og den MÅ passes i finalen. Nå sist så fikk den tredje/andre utvendig, men på siste bortre så ble det dødens. Dundret så til tet, og den bare forsvant i fra. Viser 14,2 s 1000m, og det var MYE krefter igjen. Gikk med sko sist, og det fungerte perfekt. OBS! 7 Handsome Face – Er et langskudd. Har nå fått seg noen løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og dette er en hest som er MILEVIS bedre enn raden! Nest sist så blir den sittende bom fast med masse krefter igjen. Nå sist på Solvalla i steintøffe omgivelser så fullfører den veldig fint i kulissene, og vi har faktisk 11,1 s 800m på klokken. Kan detonere en ordentlig bombe med flyt, og på våre bonger er denne uspilte hesten med.