Bonuspott og herlig V76-meny

S.T.C.C. Faksa og kusk Tom Erik Solberg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
S.T.C.C. Faksa og kusk Tom Erik Solberg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bjerke byr på bonuspott i V76 onsdag og 975 509 kroner ekstra skal fordeles på alle med sju rette. Nettavisen byr på to gamle kjenninger som sine V76-bankere.

Sportspills meny onsdag
V5 Bjerke: V5-banker som ikke sitter fast i kveld
V4 Axevalla: Her blir det penger
VM på ski: Krogh jakter medalje
Tippekupong: kommer
Oddstips:
Bournemouth i motflyt

Lørdag var det dobbel sjuerpott i V75 på Bergen travpark og du verden for en klaff det ble for Nettavisen og Rolf Lerums tips. Rolf har hatt Bergen travpark som sin hjemmebane siden barnsben av, og selv om han nå er bosatt på Sørlandet, har han fantastisk oversikt på sin gamle hjemmebane.

2. valget Timber Mile (V75-2) 4. valget Kringelandtellus (V75-7) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hans hovedbanker for dagen var uansett Tangen Ida (V75-4) som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag formiddag når hans tipsartikkel ble publisert her på Nettavisen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hans aller minste V75-forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på fattige 108 kroner betalte ut knappe 5 000 kroner. Alle hans V75-forslag satt på Eksperten, og totalt ble det ca 800 000 kroner innspilt.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og Nettavisens travredaksjon kan love at vi hver dag jobber for å levere de beste tipsene.

Her skal det dog handle om onsdagens V76 på Bjerke, der bonuspotten975 509 kroner skal fordeles på alle med sju rette. Sist onsdag ble det påny gedigen utbetaling og kun to bonger overlevde V76-7 når en knallgod Remee La Marc avgjorde løpet til sin fordel. Hele 692 643 kroner ble utbetalingen for sju rette og V76 viste igjen hvilket strålende produkt det er. Onsdag er det mildt sagt vrient i flere av løpene, og det "tvinger" oss til å spille to bankere. Begge er gamle kjenninger i bankerspalten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vinner igjen?
I V76-1 blir 15 S.T.C.C. Faksa atter storfavoritt og hoppa som har vist seg å være et lykkekjøp for Morten Langli, får vår tillit påny. Var gnistrende i seiersløpet sist og hentet lett 40 meter på Nadine U.N. ved den anledningen. Onsdag er det 15 startende hester (var kun ti startende sist), og det er 2100 meter. I "gamle dager" hadde det vært et minus for hoppa, men det er det ikke nå. De som tviler på det, kan sjekke hennes sisterunde i V75-løpet på Klosterskogen 17. januar. S.T.C.C. Faksa formelig fløy til mål etter all verdens hinder underveis. Tom Erik Solberg er perfekt makker på denne dama, og motstanden er ikke noe skarpere enn tidligere. Normalt blåser hun denne gjengen til slutt og S.T.C.C. Faksa blir en klar banker for oss i V76-1 onsdag.
Rangering V76-1: A: 15 B: 12-3-10-7 C: 2-13-4-6-5-9-11-1-14-8

Får sin revanje onsdag
I V76-5/V5-2 dukker 2 Theresa D. opp igjen. Vi bankerspilte Westergaard-hoppa sist onsdag, men fra spor en ble hoppa overflydd av Kendrick's Pride. Det ble hennes bane den dagen, for fra tet stoppet Kendrick's Pride mot mål og Theresa D. ble sittende bom fast. Denne onsdagen er spor en byttet ut med spor to, og da er det mye bedre forutsetninger. Motstandsmessig er det litt ned fra sist onsdag og det skal være en flott vinnersjanse, uavhengig av løpsopplegg. Theresa D. blir vår andre V76-banker onsdag og bankerspilles også i V5-spillet.
Rangering V76-1/V5-2: A: 2 B: 1-3-7-12 C: 6-9-10-5-11-4-8

Bør være nok med to
I V76-2 bør det rekke langt med to hester og trolig er 6 Ruth Reerstrup best igjen. Det er ikke noe minus at Eirik Høitomt igjen setter seg opp som kusk, og selv om det kan lukte litt dødens også, tror vi hun er best likevel.

2 Rafolo burde holdt bedre fra tet sist onsdag og skuffet en god del da. Det er usikkerhet rundt formen nå, men slik dette løpet ser ut, vil Lars Anvar Kolle neppe behøve å brenne like mye for å komme seg foran som sist onsdag. Rafolo tilbake på sitt beste er en klar vinnerkandidat her. Vi velger å stå på disse to, vel vitende om at 3 Megamuscle er en bra traver, men Hamre-hesten har ikke vært helt på topp i det siste, og vi må gå tynt i noen løp.
Rangering V76-2: A: 6 B: 2-3 C: 8-5-3-7-1

Duo fra Westergaard
V76-4/V5-1 kan ved første øyekast se litt åpen ut, men vi synes Bo Westergaards to strekhester skiller seg litt ut, og låser løpet på disse to.

2 Princess Of Love debuterer for stall Westergaard med gode rapporter i ryggen. Hoppa har levert gode innsatser i Sverige, og Westergaard-stallen er flink til å forbedre hester. Det kan være så at Bo Westergaard kjører seg tidlig til tet og at løpet da kan være kjørt.

Stallvenninna 5 Delirious gjorde et flott inntrykk i debuten for Bo Westergaard, og fulgte fint på stortalentet Quite Pepper til andre for tre uker siden. Med det løpet i kroppen og et flott startspor, tror vi hun er kapabel til å utfordre Princess Of Love i kampen om seieren.

Ved videre gardering er det først og fremst strekhestene 1 Lady Michell (kan få det sydd opp herfra) og 4 U.S. Love Me som peker seg ut.
Rank V76-4/V5-1: 2 B: 5-1-4 C: 9-11-10-6-7-13-15-14-12-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-3- Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Et av omgangens mest åpne løp og på det største forslaget betaler vi for ni hester.

4 Wiking Blesa blir vår svært knepne favoritt. Hoppa gjorde en svært så tiltalende debut på Jarlsberg for drøye to uker siden og avgjorde på sterkt vis. Startsporet bør gå greit og hoppa så ut til å kunne gjøre mye selv.  Blir neppe mer enn et 5-6 valg i løpet.

7 Idjerven var et klart bankeralternativ på Biri i sin siste start og sammen med Ole Johan Østre innfridde femåringen på en solid måte. helt andre forutsetninger denne onsdagen, men har mer å gå og er klart seiersaktuell. 2 Jerv Stjerna står fint til på strek og er under utvikling. 13 Turbo Martin er muligens best på kapasitet, men kan neppe utnytte sporet og galopprisikoen er stor. 10 Bol Tore er jevn og sikker, det rekker normalt langt i slike løp.

På videre gardering er også 6 Spikjuni og 1 Bol Perla aktuelle da begge er mulige tethester, noe som er en fordel i slike løp. 11 Blessomen og 9 Skrei Odina har begge fått et løp i kroppen etter pause, og kan sitte der med klaff på veien.
Rangering V76-3: A: 4 B: 7-2-13-10-6 C: 1-11-9-14-5-3-8-12-15

V76-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Eliteløp for kaldblodshester med maks 600 startpoeng og det betyr får hester med dokumentert form.

1 Torpa J. kan muligens forsvare sitt innerspor og i et slikt løp, kan det være helt løpsavgjørende. Torpa J. har ikke vist gnistrende form i det siste, men slike hester forsvarer seg gjerne veldig godt fra tet. I et vrient DD-spill tester vi et bankerspill. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

3 Stjernejerven hadde en helt mislykket sesong i fjor og kun 28 500 kroner innkjørt på 14 starter. Heidi Moen har fått fart på Bjørlifaks igjen, og kanskje har hun fått fart på Stjernejerven også. Da er hesten mer enn god nok til å vinne et slikt løp. 6 A.B. Lom'n står sjanseartet til, men vi blir ikke kjempeoverrasket om hesten når føringen. da øker vinnersjansene også.

7 Briskeby Rauen går mest på det jevne om dagen, men det er formløse hester imot her. 9 Tuxi Titan er heller ikke i den formen har hadde en periode i fjor, men varslet litt fremgang sist. 11-åringen får plass på våre to minste V76-forslag.

På det største betaler vi også for sprinteren 5 Juni Blixten og 4 Tord Viking som duger på gamle meritter.
Rank V76-6/v5-3/DD-1: A  1 B. 3-6-7-9 C: 5-4-12-8-2-11-10

V76-7/V5-47DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vidåpen V76-finale der vi betaler for alle tolv startende på det største forslaget.

1 Moseby Lady står til for tet eller lederrygg og da setter vi hoppa først. Sprudlet ikke når åpningen kom bak Zenit Sun på Biri sist, men på en god dag, er hun god nok til å vinne dette.

Variable 3 Sagitta er kanskje den som sitter i tet om Dalen velger å slippe teten bak 1 Moseby Lady. Sagitta er kanskje best på sprint, men i form takler hun både 2100 og 2600 meter. 11 Fay er uten tvil beste hesten, men innfridde ikke i regi Frode Hamre. Nå har Bo Westergaard overtatt treneransvaret, men sporet er vrient. Løpets klare outsider. Stallvenninna 7 Kijafa står vondt til spormessig, men er uansett en klar seierskandidat.

På det mellomste forslaget betaler jeg også for 9 Fantasy D'Estino (løp i kroppen og står spennende til) og 12 Alva Garbo (har kapasiteten, og kan vinne dersom det klaffer underveis). På det største betaler jeg for alle tolv startende i en spillemessig strålende V76-7.
Rank V76-7/V5-4/DD-2: A: 1 B: 3-11-7-9-12 C: 6-2-8-5-4-10