Borg'n ordner cashen?

Foto: hesteguiden.com

Unghesttalentet Mintillar har imponert oss, og vi tror kusk Thor Borg styrer 3-åringen inn til en ny seier i kveld.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det var en kraftfull avslutning 7 Mintillar leverte ved sin siste triumf på fine 32.7 full vei (og det så ut til å være mye å gå på), og mot konkurrenter som ikke er alt for tøffe i ”trynet” til slutt tror vi den sterke Minpil-sønnen avgjør løpet til sin fordel i god tid før målstreken er passert i den tredje avdelingen. Trener Knut Haakenstad vet å levere varene, og vi er ganske sikre på at vi spiller den klart beste hesten i kveld. Vår banker for dagen varmet i 25-fart forut for den siste starten, og slike fartsressurser er det ingen i dette feltet som har vist at de kan matche så langt.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

To hester gjør opp?
Vi satser i hvert fall på at vinneren er å finne på duoen 4 Alpha Romeo R.R. og 5 Super Rolly i den andre avdelingen, og da spiller vi sannsynlig tethest samt en sterk avslutter. Førstnevnte gikk et sterkt løp mot klart tøffere konkurrenter enn dagens til tredje på flotte 13.8 i den siste starten, og Alf Palema-sønnen bør heve seg for hvert løp han nå går etter litt pause. Sistnevnte kommer tilbake etter litt pause og behandling, og fra tidligere av vet vi jo at Super News-sønnen biter svært godt i fra seg fra spiss.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Super Rolly og Lars A. Kolle er ekvipasjen å fange fra spiss i V65-2.
Super Rolly og Lars A. Kolle er ekvipasjen å fange fra spiss i V65-2.

Øvrige vurderinger
V65-1: Et fryktelig åpent hoppeløp for kaldblodshester innleder denne rebusen, og etter at favoritten 4 Balderflya er blitt strøket føler vi at det eneste riktige er å gardere bredt. Riktig til står 1 Vindinatt, og selv om Spikeld-datteren så langt ikke viser veldig seierslyst skal hun være tidlig aktuell i et løp som dette. Storoutsideren 7 Lykke My (11-prosenter) har vist fin form i monte, og med optimale forutsetninger for Lykke Gutten-datterens del skal hun regnes tidlig sammen med 6 Ramtamtaramtata (indisponert sist, men positiv forut for det).

Annonse: Grøstad holder toppformen, 50.000 innspilt i helgen!

V65-4: Vi har ikke blitt veldig imponert av favoritten og 73-prosenteren 1 Carina Pride (var ikke mer enn hun måtte være i skralt lag til sølv sist), og da setter vi talentet 2 Conseila B.R. fremst. Sistnevnte så ut til å skuffe litt sist ved å ikke bli bedre enn tredje etter et fint løp i annet utvendig, men når vi klokket Conway Hall-datteren til i underkant av 15.0 siste tusen (noe hun også gjorde første gangen ut) var det lite å utsette på innsatsen. Fra Sverige kommer 13 Lily`s Dream med en fin karakterbok, og fra sitt flotte springspor skal Dream Vacation-datteren tilmåles solide vinnersjanser mot ikke alt for skarp motstand.

V65-5: Vinnerkandidatene er mange i dette løpet, men vi syntes en duo skiller seg litt ut. Det er ned en liten klasse for 2 Herwig ved denne anledningen, og fra sin perfekte utgangsposisjon er Moe Odin-sønnen snakk om en naturlig favoritt. 9-åringen har hevet seg mange hakk i regi Eirik Høitomt, og at årets fjerde triumf kan være innen rekkevidde her er vi ikke det minste i tvil om. Geir Flåten har heldigvis ikke noe annet valg enn å ta det litt piano fra sitt bakspor med 10 Knell, og da forventer vi at Troll Kos-sønnen blander seg inn i striden helt der fremme til slutt.

V65-6: Favoritten 9 Goldomaster går her opp en klasse, og da har vi ikke ståltro på at Dreamaster-sønnen legger på til sin andre strake. To flotte løp i Aktaion Grand Prix leverte 10 Santanic uten at det klaffet helt i finalen, og på en distanse som trolig er den optimale for 4-åringen tror vi Goop-traveren blir tung å stå i mot til slutt. Nydelig til står en av fjorårets beste i årgangen 2 Winstile, og som sannsynlig tethest i løpet tilmåler vi Credit Winner-sønnen solide vinnersjanser (ble feil første gangen ut etter lang pause, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt).

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 480 og 2040 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!