Borg setter straffesparket

Diadora BR, og Thor Borg har et veldig fint løp foran seg på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Diadora BR, og Thor Borg har et veldig fint løp foran seg på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det skal dreie seg om Oaks-kvalifiseringer fra Momarken denne tirsdagen. Vi byr på en solid banker, og klinker også til med et supersjokk som salen sover på...

Sportspills meny tirsdag
V64 Axevalla: Untersteiner fortsatt i hetluften
Dagens oddsdobbel: Topp mot bunn på nivå tre
Oddstips 2: Stavanger kan klare det
Lunsj-V5 Leangen: Vi byr på en helfrisk banker
Oddstips 1: Swindon har tatt steget

Nettavisen og Kurt Leirvåg lanserte Frode Hamre og Denise F. Boko som sin hovedbanker i V75-spillet på Leangen lørdag og Fjord Jerven i V75-2 som sin alternative banker. For de flate bongene på Nettavisen gikk det dessverre skeis, men på Eksperten komponerte han også et systemspill under navnet "Jervensystemet". Fire andeler a kr 1250 og det systemspillet suste inn med sju rette og totalt drøye 160 000 kroner tilbake. det systemspillet stod for øvrig igjen med seks hester i V75-7 og hadde andrehesten 10 Preston vunnet det løpet hadde sju rette betalt ut formidable 373 446.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredag var Nettavisens galoppeksperter i storform under V5 og V4-løpene på Øvrevoll. med pene 8 855 kroner i V5-utbetaling og 6 108 kroner i V4-utbetaling ble det fullklaff for det største forslaget i begge spillformene og sammen med en god del Eksperten-andelslag som også gikk inn ble det totalt drøye 80 000 kroner innspilt på det som har vært en eventyrlig lykkebane for Nettavisen i 2014.

Den formen holdt seg søndag da Øvrevoll påny avviklet både V4 og V5. Det mellomste spilleforslaget i V5 ( innl.pris kr 405) suste inn med fem rette til meget pene 4 877 kroner i utbetaling. Sammen med 10 andelslag på Eksperten ble det nye 60 000 kroner innspilt og dermed har Birger Christensen og Morten Olsen spilt inn over 140 000 kroner på Øvrevoll i helgen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

For oss så kommer ikke uventet høydepunktet denne uken om lørdagen. Her skal Bergen Travpark arrangere en GEDIGENT FLOTT V75-omgang, og en rekke storløp skal kjøres. Bergen 3-års festival, Nils A. Skjolds Æresløp, Kniksen Æresløp, samt Jacob Melands Æresløp er hovedoppslagene denne lørdagen. I det sistnevnte løpet så får vi et herlig gjensyn med Tekno Odin! Vi har allerede lagt ut V75-bonger hvor du kan vinne hele 13 millioner. Du finner dem her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Momarken:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Når det så gjelder dagen som vi har i vente her så er det nok å gripe tak i. Det hele starter med lunsj fra Boden kl.12.20. Våre tips finner du her Deretter så klinker Leangen til med både V5 + V4. Løpene fra Leangen starter kl.13.37, og Kurt Leirvåg er som vanlig på hugget når det gjelder løpene fra hans store favorittbane. Om kvelden så er det Axevalla det dreier seg om i Sverige. V64-omgangen der starter kl.19.08. Våre tips finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Momarken denne tirsdagen så skal det blant annet dreie seg om Oaks-kvalifiseringer. Her er våre objekter til dagens løp:

V65-1 : 2 Flirtin Beach – Har utviklet seg enormt, og den har virkelig tatt nye steg i år. Spesielt løpet som den gjør fjerde sist på Sørlandet er av den imponerende sorten. Nå sist så satt igjen Strand seg opp i jolla, og der satt han godt, som stengt over mål. Hadde vunnet det løpet lekende lett med luker, og den varslet full form igjen. Her står den perfekt til, og den fortjener å bli plassert først fra slike betingelser.

V65-2 : 7 Jerkeld Stjerna – Dette er en hoppe som Ole Johan Østre snakker varmt om, og han føler at han sitter opp bak en av de aller beste i årgangen. Skulle ha et løp i kroppen nå sist, og vi vektlegger ikke det for tøft da den møtte eldre hopper. I Hoppe-Kriteriet så blåste den til tet, men slapp Brenne Rødi når den kom. Fullfører veldig bra, og ifølge Østre så var det krefter igjen på tanken. Er KJAPP i fra start, og skulle den komme seg foran her så kommer den til å lede dette svært lenge. OBS! 6 Lille Eline – Er i forhold til de andre i dette feltet bortimot ubrukt da den kom sent i gang. Slikt er ofte et pluss på tampen av en sesong. Den har sett lysende fin ut etter pause, og i Sverige nå sist så viser den 26,1 s 500m. Gangen før så viser den 28,7 s 1500m i en joggende stil. Virker til å ha en god del inne, og den blir spennende å følge på tirsdag. OBS!

V65-3 : 11 Enjoy Avenue – Denne varslet form etter en lengre pause nest sist, og vi serverte den derfor som en mulig delikatesse sist. I løpet sist så ble det tidlig tet, og Enjoy Avenue vant veldig enkelt. Ser ut til å være BETYDELIG Bedre enn sitt grunnlag, og mot en slik type motstand så må sjansene være veldig gode. Legg også merke til at den nå er kuskeplusset i fra løpet sist. 2 Quagga – Er slett ikke så verst, og den leverte et solid oppløp nå sist. Er ikke helt til å stole på, men skulle den for eksempel komme seg tidlig foran, ja, da duger den. Vi tror mye på en ren svensk duell i dette løpet.

V65-4 : 2 Diadora BR – Har et gaveløp foran seg i denne Oaks-Kvalen. Får normalt sett teten i gave, og der kan Thor Borg kjøre akkurat hvordan han vil. Da skal dette være snakk om en vinner, og for oss er dette dagens opplagte banker. Legg merke til at man ligger litt lavt med hester som 1 Ican Youcan / 9 This Is It før dette kvalløpet.

V65-5 : 11 Sanner Sid – Vi prøver oss med et sjokk i dette løpet da det fort kan bli kjørt hardt mellom favorittene (1 El Jaros vs 6 Obello D’Apua). Da trenger det nemlig ikke å være dumt å komme bakfra med sparte krefter. Når det gjelder Sanner Sid så er den bedre enn raden, og den var kruttgod nå sist etter pause. Leverte en opphenting i 14 fart, og den fikk to pluss av oss. Trenger selvfølgelig flyt, og tempo på veien, men får den det, ja, da viste den sist at den har form som gjør at han duger i slike omgivelser.

V65-6 : 4 Supernova T.Y. – Har trukket det beste sporet av favorittene, og den MÅ følges med argusøyne her. Skulle den for eksempel komme seg tidlig til tet, ja, da kan fakta dette løpet være kjørt. Feiler i fra seg en plass på trippelen i Sverige nå sist, og den hadde også notert seg for en solid tid uten denne galoppen. Gangen før så ble den sjenert til galopp, mens den tredje gikk PIGG i mål i finalen på Biri. Er på ren kapasitet er den helt der oppe blant de beste i årgangen, og nå kan det være dens tur til å vinne. PRØVES!