Breadwinner til lunsj

Vi anbefaler bankerspill på The Breadwinner i dagens lunsjtrav på Bjerke. Les våre tips og spill her.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Vi åpner med banker direkte i dagens lunsjtrav på Bjerke. The Breadwinner kom tilbake etter pause sist, og gikk et meget bra løp til annen. Trolig blir det et litt enklere løpsopplegg denne gangen, og da tror vi Cato Antonsen loser han inn til seier.

Tredje strake, eller tungt favorittfall?
Cream of Arnie har gjort to starter etter at han kom til Norge. Begge har vært i lunsjtrav på Bjerke, og har endt med to vanntette seire. 4-åringen står i førstespor, og dersom han skulle bli overflydd kan det bli sjanseartet. En klar bankerkandidat, men V5-verdien vil øke godt dersom han skulle gå på et tap.

To åpne løp
Nesten alltid er det flere meget åpne løp i lunsjtravet. Slik er det også denne gangen. I V5-3 kan faktisk alle vinne, mens det også finnes mange vinnerkandidater i den fjerde avdelingen. Papsen står helt riktig til i annetsporet bak bilen på sprint, men det finnes flere formsterke hester i feltet.

I det avsluttende V5-løpet blir Be Bossy Bruce den naturlige favoritten. I den siste starten på Momarken galopperte hesten bort seieren rett før mål, og revansejlysten er nok stor. Kusken Eirik Høitomt er nok også seierssulten etter å ha vært på sydenferie en uke.

Spilleforslag
Vi har satt opp tre ferdigutfylte bonger. Disse er på 84, 336 og 1.408 kroner, og kan kjøpes her.

Lunsjløpene kan du som vanlig følge på NRK2 fra klokken 13.30.