Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Bro Park:

Galoppuka starter med kveldsløp på Bro Park tirsdag. Onsdag er det lunsjløp fra Øvrevoll, mens uka avsluttes med Dansk Derby på Klampenborg søndag.

Det er ingen enkel oppgave å løse V-spillene tirsdag på Bro Park, så vi tror på fine utbetalinger i V4 og V5. V4-1 har 10 Huddle som den klare forgrunnsfiguren. Hun har tatt tre enkle seire nå i løpet av en måned, og selv om hun har fått vekttillegg for disse nå, ser du ut som om 10 Huddle har mer inne. Hun har gått rett til tet i løpene og bare reist fra konkurrentene. Det er et par treåringer som har vist litt forbedring som er verst imot tror vi. Både 6 Gazelle og 7 Fru Petrel kan være garderingshester, men på de flate bongene bruker vi 10 Huddle som banker

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-3 er et fint treårsløp hvor Henrik Engblom trente 6 Dear Bear blir vårt førstevalg. Har vært god både på Øvrevoll og Bro Park i år. Kommer ut på litt lengre distanse nå, men det tror vi ikke er noen ulempe.

V5-4 tror vi mye på 7 Malandro. Han har funnet storformen nå i sommer, og virker som en annen hest i år. Har et veldig fint løp på papiret, så vi tror han tar årets tredje seier. Vi lanserer han som V5 banker på de flate bongene.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.