Gå til sidens hovedinnhold

Brødrene Hamre i fokus på Jarlsberg

Når Tønsbergovalen kjører en av sine få søndagskjøringer er hjemmekuskene Hamre svært sentrale.

Klikk her for tips til søndagens V5-tips til Jarlsberg.

Klikk her for tips til Harstad Travpark.

Forrige løpsdag var ikke Hamre-stallen mer beskjeden enn at de i ett av løpene besatte de tre første plassene. Stallens fjerde hest feilet i siste sving og uten den galoppen ville de tatt firedobbelt. Det er sjelden kost.

I V5-finalen ligger det igjen an til total dominans fra den kvalitetssterke stallen. Nettavisen tror Atle Hamres Kalles Kaviar vinner feilfritt, men både Jitterbug og M.T. Allan fra samme stall er klare til å overta dersom favoritten roter.

Nettavisens tips har sittet jevnt og trutt den siste tiden og på fredag gikk det store forslaget på Biri inn med snaue 8.000 kroner.

Frode Hamre blir nok en gang sentral i kveld og les hvordan vi tror han løser oppgaven med vår banker Super Line her.

Også i Harstad kjøres det løp i ettermiddag. Som vanlig er det skikkelig vinterbane på travparken i nord. Det er flere store favoritter, og dersom en eller to av disse skulle svikte kan det bli gode penger til de som klarer 5 rette.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin