*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Brutale sjokk og en solid banker fra Bjerke

I'm The Answer, og Frode Hamre blir dagens banker i V65-spillet fra Bjerke. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316. Nå går vi for gull fra Bjerke!

23.07.14 15:47

Fra Klosterskogen mandag kveld så ble det en NY GNISTRENDE OPPTUR for to av våre system på Eksperten. Totalt sett så spilte vi inn Kr.265 316 på disse to lagene (4 andeler a' 1000), og åtte andelskjøpere kunne altså kvittere ut Kr.33 164 hver seg. Vi kan ikke gjøre annet enn å gratulere på det varmeste. Her kan du kjøpe deg en andel, og være med på moroa du også : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Så over til Bjerke hvor vi denne onsdagen har en klart spennende V65-meny foran oss. Ranken vår byr på en klink banker, men vi har også jobbet fram et par brutale sjokk som kan sørge for full fyr i bonghaugen! Vi kan ikke se hvordan en formtoppet I'm The Answer kan tape, og for oss er Hamretraveren en soleklar banker. Løpene ellers krever garderinger, og det er langt ifra lettløst.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bjerke:

V65 : kl.19.00

V5 : 20.06

DD : 20.28

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Vår meny fra Bjerke:

V65-1 : 1 I’m The Answer US – Må vi bare ha tro på med slike betingelser denne onsdagen. Den avsluttet strålende i fra køen nå sist, og da viste vår klokke 09,6 s 500m med krefter igjen. Gangen før så trykket Hop seg tidlig til tet med yankeren, den solgte seg mer enn dyrt, men ble altså kun plukket ned av Support Justice helt oppunder mål. På onsdag så forsvarer den sitt innerspor, og da skal dette dreie seg om en kanon mulighet. Vi banker i jakten på Bjerkekronene! 2 Thai Investment – Tror vi får rygg leder, og på ren kapasitet så er den god nok til å henge med til en plass på trippelen. Interessant bud på tvilling/trippel som det må prøves litt på.

Vår rangering : A : 1 B : 2-5-3 C : 8-7 D : 4-6

V65-2 : 10 Thai Cardinal – Dette er et av dagens aller beste spill. Den har nå fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den varslet superform nå sist. Gjør et kruttsterkt løp etter galopp, og på vår klokke så står det 13,0/2000m etter feiltrinnet. Den passerte da mål med litt krefter igjen i kulissene. På ren kapasitet så er dette en klart bedre hest enn Quincy Frontline, og vi var aldri i tvil på hvem som skulle plasseres først her. Om kusken er våken på startsiden så kan hun komme rett i gjennom i ryggen på brennkvikke Writing Hall… Har uansett en topp mulighet, og vi tror hardt!

Vår rangering : A : 10 B : 4-8-7 C : 9-3-6-5-2 D : 11-1

V65-3 : 10 Tundra – Hadde utstyrsproblemer sist, og feilet seg bort på startsiden. Løpet som den gjør etter galoppen er helt rått, og den kommer fantastisk tilbake via sjettespor i den siste svingen. Vi har faktisk 27,5/2000m på klokken etter galoppen. Nå har den fått seg et løp i kroppen etter en liten pause, og får den bare litt bedre flyt på det onsdag så feller den fort alt. OBS! 9 Ulydia – Også denne er MYE bedre enn raden. Nå sist så feilet den som pigg, men det var ikke hesten sin feil. Det var kusken sin feil da han kjørte oppi. Gangen før så var den knallbra etter galopp, og da var den ute mot flere MEGET gode hester. Er opplagt en av de aller beste på kapasitet i dette feltet, og den kan fakta sitte der nå.

Vår rangering : A : 10-9 B : 4-6 C : 5-8-2-11-7-1-3

V65-4 : 8 Cosmic BT – I et vidåpent løp så prøver vi oss med et skikkelig sjokk. Draget som vi her lanserer har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er betydelig bedre enn raden. Den gikk strålende etter galopp nest sist, og den varslet allerede da at den var ordentlig på riktig vei. Nå sist så ble den forstyrret til galopp i den første svingen, og den havnet langt bak. Kommer helt ellevilt tilbake i kulissene, og den leverer karriere beste. Får nå «MESTER» opp i vognen, og han mener vi bestemt vil passe bra på denne. Prøves som et sjokk, men her er det altså jevnt. 4 Cavendish BR – Har altså fått ny kusk, og det er Kai Johansen som skal kuske den. Har slitt litt med aksjonen, men nå sist, etter at balansen var justert, ja, da fungerte den finere enn noen gang. Ble speedet ned av en smygkjørt hest, men oppløpet gikk i 10 fart, og vi likte det vi fikk se da. Er selvskreven på bongen om den bare ikke blir fast.

Vår rangering : A : 8-4-5 B : 13-11 C : 7-9-15-12-10-6-1-3-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V65-5 : 7 Indoor Voices – Taper ikke dette løpet feilfritt. Den så helt enorm ut etter galopp i sitt første løp for Stall Hamre nå sist, og det virket til å være en traver som hadde FRYKTELIG mye inne! Distansen skal ikke være noe problem, og dette skal dreie seg om en kanon mulighet. Eneste usikkerhetsmomentet er selvfølgelig at det her skal dreie seg om voltestart, men fra dette sporet så burde det går bra. 3 Deloria – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det storform på gang. Den imponerte veldig nå sist med å vinne på en bra tid, og det gjorde den lett. Er kjapp ut med volte, og skulle den komme seg foran så kan det gå veien igjen. 6 Turboline DK – Denne er vi litt usikker på. Den var ikke kjørbar i Danmark nå sist, og gangen før så ble den kjørt helt ned i kjelleren. Får stå som en liten outsider på sin fine kapasitet. Oppvarmingen til denne bør følges.

Vår rangering : A : 7 B : 3-6 C : 10-11-12-8-1-4-9

V65-6 : 5 Torpa J. – Leverte et gnistrende løp etter galopp nest sist. Da var den ordentlig god, men det ble altså disket for denne tidlige galoppen. Nå sist så var den i overkant hissig/stresset for dagen, og den trakk seg. Tengsareid forventer den forbedret til kveldens oppgave, og her har den et helt riktig løp foran seg. Rigel Stjernen spinner til tet, men slipper til Torpa J..? Da har Torpa J en flott mulighet. 2 Tuxi Titan – Var bra i monte nå sist, og den feilet i en slags strid på Kongsvinger nest sist. Her står den fint til, og vil trolig få et løp i tredje/fjerde utvendig. Kan ta alt på oppløpet med tempo. 4 Tranmælsgutt – Har fått seg en del løp i kroppen etter pause nå, og den var RÅ i monte nå sist. Er ikke like lett å vinne med lengre, men med en sterkt stigende form så skal man være forsiktig med å undervurdere den i slike omgivelser. OBS.

Vår rangering : A : 5-2 B : 4-1-11 C : 3-6-12-10-8 D : 7-9


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.