Buldrer inn til seier

Foto: hesteguiden.com

Dagens V5-omgang i Harstad ser ikke vanskelig ut. Torden Rapp blir vår klare banker. Han skal ha lett spill i første avdeling sammen med John Stillerud.

Klikk her for V5-forslag
2 Torden Rapp er den beste fireåringen i nord. SIst vant han med et hav av meter i kuske-NM for amatører. Nå står han skreddersydd til og alt annet enn seier ville være overraskende. Med championkusk John Stillerud som makker vinner hingsten enkelt i V5-1.

Ellers tror vi det holder med bare to hester i V5-5. Svenske 9 Gentle Way er kan ikke unngå tipset.. Han har konkurrert i langt hardere omgivelser og vist seg som en vinnerhest ved en rekke anledninger. Han gikk et godt løp til bronse i Boden i den nest siste starten. Det er 5 Superzulu i mot. Det skal bli spennende å se den formsterke vallaken på kort distanse igjen.

Kjøp eksperttips fra Sportsspill her
I de øvrige løpene er det bare å strø på med streker. I V5-2 tror vi på 9 E.M. Hercules, men stortalentet var ikke som best selv om det ble seier i den siste starten. Han har dessuten stått på pencillin etter den starten. 10 Eck Moment er kraftig forbedret og bør med på alle bonger. 1 Just Having Fun ruser avgårde. Kan holde unna om hun ikke blir stri. 2 The Purest gjør sjelden svake innsatser. Avsluttet bra sist.

11 Væsterbo Future (V5-3) er trolig den beste hesten, men sporet er kompilsert og garderinger må til. 2 Stomma advarte vi for sist. Han er i sterk form og bør avgjort strekes. 9 Lucky Quick er bedre enn raden. Ikke ueffen. 1 Sunnybell og 6 Shinings Boy er heller ikke ufarlige.

9 Simb Karen (V5-4) tippes. Svensken har møtt bedre hester og runder fort til seier. Se opp for 3 Woman Fanatic. Spurtet voldsomt på oppløpet fra jumboplass sist. 2 Hunter har ikke fått helt klaff i det siste. Holder bra klasse. 5 Marina Plane tar teten. Kan holde unna på en god dag. Her kan det tenkes at det dukker opp en overraskelse om svensken skulle ha en dag under pari.
Klikk her for V5-forslag. For Dagens Dobbel tast her .