Buller'n har Jackpotbankeren!

Foto: hesteguiden.com

Ja, vi tror en av landets ledende trenere seler ut dagens sikreste vinner i en omgang som er preget av stor sport, og vanvittig mye penger å spille om!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Ingen klarte nemlig å prikke syv rette forrige lørdag på Sørlandet, og det vil da si at hele 3.9 millioner kroner tilføres syverpotten denne uken! En kupong som er alene om å ha 7 rette vil da utbetale mer enn 18 millioner kroner, og når vi så i tillegg har løp som oser av kvalitet stort sett over hele linja, ja så er lørdagen en dag å se frem til! Storløpene for 3-åringene har blitt noen riktige perler, og kvaliteten på løpene til ære for Jacob Meland og Kniksen forbeholdt eliten for begge raser er heller ikke til å kimse av.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Leder rundt om
Ja, vi er rimelig sikre på at Lars A. Kolle styrer hendelsene fra start til mål bak 4 Megaman Neo i den sjette avdelingen, og da bokfører i så fall Super Arnie-sønnen årets syvende triumf. 6-åringen har neppe vært bedre enn han er akkurat nå, og i dagens oppgjør kan vi ikke helt se for oss hvem skal sørge for å klemme saften ut av den formtoppede Anderssen-traveren underveis. Innsatsen til seier på flotte 12.3 etter et tøft løp utvendig i den siste starten var rett ut imponerende, og vi var aldri inne på tanken om å gardere dobbeltmillionæren under dagens forutsetninger.

Herlige 3-årsløp!
Ja, både Bergens 3-års Festival og Nils A. Skjolds Æresløp i hhv V75-2 og V75-5 har blitt noen riktige pangløp, og de respektive vinnerne kammer her hjem hhv 200 og 100.000 kroner hver seg. Vår favoritt til å vinne den andre avdelingen blir dansken 5 Ozone Mølgård, og den svært kapable Carmody Lobell-sønnen får stå alene på det minste forslaget. Den sparsomt startede 3-åringen avsluttet solid til tredje i Dansk Kriterium i den siste starten, og en hest som vinner sprettlett på 15.5 full vei i Skive (langsom 800 meters bane!) i april vitner om en hest langt utenom det vanlige.

Duellantene fra Kriteriet, 8 Voje Spik og 9 Horgen Tore braker sammen i den femte avdelingen, men vi tror favorittduoen kan få sitt svare strev med å hente inn 7 Lom Pilen som nå står 20 meter foran. Sistnevnte gikk en helsvett sisterunde fra køen til tredje bak de to sist, og vi tror 18-prosenteren i spillet trekker fordel av dagens startmetode kontra de andre.

To hester gjør opp?
Sjokkerende god var 8 Bork Odin til seier på ny Norgesrekord sist, men vi blir litt overasket dersom 4-åringen legger på til sin tredje strake triumf. Sporet er litt langt ute ved denne anledningen, og konkurrentene er vel også stråe vassere i V75-3 denne gang.

Vi tror duoen 1 Mørdtvedt Jerkeld og 3 Moe Brage gjør opp om den gjeveste sjekken, og står på disse to på samtlige spilleforslag. Førstnevnte ar virkelig funnet tilbake til gamle takter, og i et løp hvor vi tror det blir litt vann mellom båtene bekymrer ikke innersporet oss. Sistnevnte går kanonløp hele veien, og den svært speedige Moe Odin-sønnen er hesten å stå i mot til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-1: Vi støter her på kanskje dagens mest åpne løp, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Klart mest spennende på kryssene mener vi 8 Pålfaks er med sine snaue 8 %, og den kapable Järvsøfaks-sønnen bør her vurderes tidlig. 4-åringen har stått iskaldt til to ganger på rad nå på slutten (fjerdespor i volta nest sist, og sprint sist...), mens forutsetningen etter vårt skjønn er helt optimale på lørdag. Springsporet bør borge for feilfri avgang, og med den solide avslutningen til sølv i et V75-løp i den tredje siste starten friskt i minne blir Todnem-traveren vår frekke utgang på det store systemet.

V75-4: Vi tror fire hester i flotte spor er heldekk her, og fra spiss er 5 Riverside Royal hesten å slå. Sprint er midt i blinken for Buvetier D`aunou-sønnen, og tilbake i slag dreier det seg om en topp vinnersjanse. 3-åringen var syk i den siste starten, men forut for det triumferte Kihle-traveren på solide 16.2 full vei. En flott debut leverte 2 Streamline Woman i regi Frode Hamre, og selv om selskapet er hakket tøffere ved denne anledningen er 4-årshoppa snakk om en tidlig gardering. S.J.`s Photo-datteren er trolig forbedret med løp i kroppen etter meget lang pause, og fra et perfekt spor er det snakk om en selvskreven gardering.

V75-7:1 Sune Palema fikk seg en på trynet som storfavoritt sist, men vi tror fort den sterke Banker Hall-sønnen kan få sin revansje her. 4-åringen gikk på ingen måte noe dårlig løp til sølv på flotte 15.7 full vei ved den anledningen, men Westergård-traveren støtte bare på en hest som var bedre for dagen i form av vårt store skrik i løpet, Hans Gunnar Palema. Svært god på sitt beste er 6 Manchester D.K., og Sugarcane Hanover-sønnen er snakk om en tidlig gardering, sammen med 14 Sharpshooter. Sistnevnte mener vi fortsatt er klart bedre enn sitt relativt beskjedene grunnlag, og dagens distanse setter den sterke Coktail Jet-sønnen veldig pris på.

Ekspertforslag
Til lørdagens vanvittig spennende V75-runde har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 126, 378, 756 og 2016 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Bergen på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!