Buller'n jakter 100

(SCANPIX)

Trond "Buller'n" Anderssen har 97 stallseire denne sesongen. I jakten på 100 sender han ut favoritten Vitesse i dagens V75 på Momarken.

Her finner du Nettavisens tips til dagens V75-løp

Trond "Buller'n" Anderssen har vært en av våre dominerende travtrenere de siste årene. Fra sin base i Ådal, litt utenfor Hønefoss, sender han stadig ut nye vinnere. Så langt denne sesongen har det blitt 97 seire på stallen, og målet er å klare 100 før året er omme.

I dagens sjette V75-løp kommer stallhesten Vitesse til start som klar favoritt. Han har trukket førstespor bak bilen over 2100 meter.

- Jeg tror ikke han klarer å forsvare sporet. Hannibal K er meget rask fra start, og jeg tror at han overflyr Vitesse. Dermed blir det litt sjanseartet, og hesten kan bli sittende fast. Jeg håper det blir en luke på startsiden, slik at han kommer seg ut i annetspor, sier Trond Anderssen.

Her finner du Nettavisens travmagasin.

Hestens form er det ikke noe å utsette på.

- Han ble behandlet før den siste starten, og har virket fin i trening etterpå. Bortsett fra sporet har hesten et helt riktig løp på papiret. At det nå er 2100 meter taler til hans fordel kontra blant annet Hannibal K. Nå ser det ut som det regner over hele Østlandet, men Vitesse takler alle baneunderlag.

I det samme løpet kommer også stallhesten Sonett Sund ut fra spor ni.

- Han er god fra start, men jeg tror ikke Kristian (Malmin) vil sjanse på å ta rygg på Vitesse fra start. Annetsporets Rite to Gold kan løse bra, og det kan være en fin rygg. Sonett Sund er i god form, og er aktuell dersom Vitesse skulle bli sittende fast.

I V5-2 stiller to hester fra stallen til start, Regal Goal og Indy Bow, men Buller'n har ingen ambisjoner om å kunne gjøre noe med storfavoritten Lill Adolf.

- Nei, han er nok for god. Det er premie som gjelder for mine to hester i dette løpet.

Årets mål på 100 stallseire kan det bli hardt å nå, men umulig er det ikke.

- Dersom vi skal klare det må Vitesse vinne i dag. I morgen er det kjøring på Bjerke, og vi har vel et par hester som kan kjempe i toppen der. Jeg er brukbart fornøyd med sesongen. Det har blitt litt over 5 millioner innkjørt, og stallen er den som har kjørt inn mest penger i landet de tre siste årene. Vi har dog hatt litt utur. Blant annet galopperte Megaman Neo både i det svenske kriteriet og Breeders Crown. Der gikk han glipp av mye penger. Vi har mye spennende på stallen, og ser lyst på neste sesong. Det er alltid spennende på denne tiden av året når mange av hestene trenes i trykkvogn.

Litt nyttårsfeiring blir det tid til i en ellers hektisk hverdag.

- Vi får ta et glass champagne og feire litt, men noen raketter blir det ikke av hensyn til hestene, avrunder Trond "Buller'n" Anderssen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin