*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Buster fikser trøndercashen

Eie Buster og kusk Ole Johnsen.

Formsterk Eie Buster blir Nettavisens soleklare V65-banker på Leangen mandag kveld.

11.11.14 09:06

Velkommen til en ny hektisk trav- og galoppuke. Høydepunktene denne uken er naturligvis lørdagens V75 på Jarlsberg og onsdagens V76 på Bjerke. Mandag er det som vanlig lunsj med V4 og V5 fra Sverige, mens det er V65 fra Leangen og V64 fra Färjestad til kvelden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Undertegnede hadde los på gedigne penger sist det var V65 på Leangen (lørdag 1/11). Med 3. valg på 3,8 prosenteren Play Online (6.valg i V65-1) og 4. valg på 1,3 prosenteren Queen of Spring (9. valg i V65-4) var skrellene fanget. Dessverre bankerspilte jeg 7 Unbeatable i V65-4 (ble tredje etter en meget passiv styring av Veronika Bugge) på det ene oppsettet og 7 Noss Kitty i V65-3 (ble toer og gjorde et mektig løp etter startgalopp) på det andre oppsettet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Så selv om alle vinnerne var med på de ulike kupongoppsettene ble det dessverre kun en meget godt betalt femmer (1468 kroner) på kupongforslagene. Sånn er livet, man må treffe med bankerne.

Søndag gjorde jeg generaltabben å bankerspille urutinerte Martine S. Skarsholt og Varde Eld på i et ungdomsløp på Sørlandet. En alt annet enn våken og svært defensiv Martine kjørte bort den seieren og det er bare å beklage.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Gaveløp
Veldig offensiv er heller ikke Ole Johnsen som kusker den største V65-favoritten på Leangen i kveld, i form av 2 Eie Buster i V65-5. Hesten gjorde et strålende løp sist lørdag på Leangen og var ikke langt fra å ta ned rømlingen Remix oppunder mål. De to hestene var en "mil" foran resten og dersom herr Johnsen hadde vært litt mer våken fra start i det løpet, så hadde Eie Buster vunnet det løpet. Landet uansett på sterke 28.7/2140 meter i det løpet, og det er det ingen av kveldens konkurrenter som kan.

Eie Buster er travsikker og under rivende utvikling. All den tid jeg ikke finner en bedre banker (det er alltid mest spennende å finne motargumenter mot den største favoritten - ref Willdin i Drammen forrige mandag), men i kveld har jeg ingen. 2 Eie Buster og Ole Johnsen bankerspilles i alle spilleformer i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


To mulige sjokkbud i V65-2
Det er ikke veldig høy klasse på V65-2, selv om duoen 1 Yr Sokken og 4 Raymon skiller seg litt ut på forhånd. Men her har jeg et par hester fra "dypet". 8 Vorset Haakon har ikke vunnet siden 17. november 2009, men har faktisk vunnet seks løp i karrieren. 14-åringen stod 20 meter bak Yr Sokken og raymon i sin siste start og gjorde et fint løp i kulissene til fjerde da tross galopp underveis. Vi betaler faktisk for hesten på samtlige forslag, hesten er i klart bedre form enn det programraden gir inntrykk av.

Form i november
I det samme løpet ble 10 Eng Glupa treer, også det med galopp underveis, og står altså også 20 meter til enn favorittduoen i kveld. Eng Glupa har vunnet sju løp på 59 starter i karrieren, men ikke vunnet siden 5/11-2012. To av de andre seirene kom i november/desember 2011, så hoppa har altså vunnet løp i denne perioden flere ganger før. All den tid favorittduoen i dette løpet ikke er til å stole på, kan det være verd å vie også Eng Glupa litt oppmerksomhet i dette løpet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.