Calle fikser lunsjen

Carl-Erik Lindblom har flotte vinnersjanser på Axevalla torsdag.
Carl-Erik Lindblom har flotte vinnersjanser på Axevalla torsdag. Foto: hesteguiden.com

Velkjørende Carl-Erik Lindblom kusker Nettavisens V4-banker på Axevalla torsdag.

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll:Millionjakcpot etter gigantsmeller
V64 Dannero (spillstopp kl 20.55): En verdensstjerne abdiserer
Lunsjtrav Bjerke:Lerum byr på sjokkobjekt
Oddstips 1:Dette blir Englands kveld
VM-tips 2: Kampen ingen trenger å vinne

Vi har en vidunderlig helg på vei med trippeltrav på Leangen, med V75 fra Kalmar og med storstilt jackpot i V65-spillet fra Øvrevoll torsdag.

Og denne torsdagen er det mye å glede seg til generelt. Vi starter med V4 fra Axevalla, før Rolf Lerum jakter enda mer lunsjpenger på Bjerke. Til kvelden jakter herr Lerum mer V5-kroner fra Bergen travpark, det det skal avvikles dobbel V5 i kveld. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Øvrevoll byr som nevnt i ingressen på gedigen jackpot i V65-spillet og HELE 959 963 kroner ekstra i sekserpotten. Og kl 20.55 i kveld er det innleveringsfrist for en strålende V64-omgang på Dannero. I det stevnet starter både Månprinsen A.M, Hallsta Lotus og ikke minst lørdagens vinner av Norrbottens Stora Pris, Nahar.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her skal det handle om V4 fra Axevalla der vi setter vår lit til meget velkjørende Carl-Erik Lindblom. Lindblom sitter opp bak favoritten i både V4-1 og V4-2 og er også hardt betrodd med 1 Natosi Goj i V4-2. Vi velger å bankerspille Lindblom med 11 Max Pro i V4-3/DD-1.

11 Max Pro er en meget fin 4-åring som har vunnet fire av seks løp til nå i karrieren. Kommer nå ut etter en pause der han er behandlet i noen koder og etter rapportene fra trener Per Formell har hesten trent meget sterkt. Når han vant på 14,0/2140m på Solvalla i sin nest siste start (29. mars), så var det etter tredjespor siste 800-900m og utvendig leder siste 500 meter og selv da avgjorde han meget enkelt. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tredje sist så på Färjestad så avsluttet hesten 13,5 siste 1000 meter joggende, så dette er en meget bra hest for klassen. Sporet er ikke det beste, men hesten har vist at han tåler å gjøre grovjobben selv. Skulle det av formodning ikke bli tempo,  så sender nok Carl-Erik "Kusken" Lindblom den sterke Order By Fax - sønnen tidlig fremover. Vi er ikke i tvil om bankerspillet i V4-3/DD-2.