Carsten og Supporten i kjempeform

Support Justice sammen med sin trener og kusk Geir Vegard Gundersen.
Support Justice sammen med sin trener og kusk Geir Vegard Gundersen. Foto: hesteguiden.com

Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg og norske Support Justice viser begge knallform før søndagens storslagne V75-omgang på Charlottenlund.

Søndag går startskuddet for en eventyrlig storløpsseong i Norden og først ut er Danmark og København som inviterer til eliteløpet Copenhagen Cup med hele 750 000 DKK i førstepris. Det er dessverre ingen norske hester med det i løpet, men det er en rekke norske hester til start i de øvrige løpene.

Frode Hamre sender ned åtte stallhester, men med all respekt for dem, så det kanskje Support Justice det knytter seg størst interesse for. Geir Vegard Gundersens flaggskip var rett og slett strålende når han vant på Mantorp i sin siste start. Søndag starter Support Justice og Thai Broadway i V75-6 som er et femårsløp med nesten 200 000 DKK i førstepremie.

Det er V75, det er V4 og det er V5-spill til Charlottenlund søndag og Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg viste gryende storform på Solvalla fredag. Hans største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 980) satt klokkerent og betalte tilbake solide 11 117 kroner. På Eksperten satt fem av hans andelslag i V4-spillet.

Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg vil ha sine tips klare lørdag kveld, men allerede nå kan du kjøpe andeler i hans andelslag på Eksperten. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I tillegg leverte han solide V65-tips, og hans største forslag (innl.pris kr 960) inneholdt fire ganger fem rette (1 356 kroner per stykk). På Eksperten ble det da naturligvis solid tilbakebetaling for de som kjøpte andeler i V65-spillet.